Маркетинг

Реклама

|

ПР и събития

|

„Оптимизъм“ - една рекламна кампания, която привлече внимание (видео)

„Оптимизъм“ - една рекламна кампания, която привлече внимание (видео)

Чашата е наполовина пълна и наполовина празна. В живота срещаме множество предизвикателства, някои от които са силно обезкуражаващи. Опасности дебнат от всякъде, както и пречки да бъдем истински себе си. Но всичко може да се приеме с усмивка и да се запитаме "Какво е "най-доброто", което може да се случи?". Много по-леко се живее с оптимизъм. 

Това е идеята на кампания на базирания в Торонто, Канада, застраховател Sonnet. Кампанията се разгръща от миналата година насам в телевизионен ефир, съобщава Adweek. В центъра й през 2016 г. беше симпатично анимационно видео с балон, който лети в големия град и постоянно попада в опасни ситуации, които да го спукат, но той продължава с усмивка. 

Sonnet Insurance събра внимание и в последните дни с нова реклама с участието на трансджендър актьор. Това е Джослин ДеФрийс от Торонто. Видеото показва силно изпълнение на ДеФрийс в ролята на булка, която... някога се е родила мъж, но е извоювала своя ден на щастие, в който да бъде себе си и да има сватба. В този ден, обаче, вали като из ведро и цялата сватбена декорация е съсипана, както и роклята, гримът. Но какво значение има това точно за тази булка, след всички бури, през които тя е минала, за да стигне дотук. Това за нея е най-щастливият ден и тя го приема с усмивка и оптимизъм.

Видеото беше излъчено в канадския ТВ ефир в нощта на Оскарите. То е дело на агенция Johannes Leonardo. Вижте.

 

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ