Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС

Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС

Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС

Обяви се датата на Конгреса, следователно е напълно нормално и професионално аз, излизайки пред футболната общественост, да обявя кандидатурата си президент на Българския футболен съюз. Това заяви Димитър Бербатов на пресконференция днес.

"Ние сме хората, които вече толкова години се борим в това управление неговата порочност, нормално да има малко негативизъм към нас, но бяхме длъжни. Искаме да се опитаме така да бъде направен този конгрес, че после никой да не може да иска да го обжалва. Призовавам всички други кандидати да покажат екипите си и програмите, за да може всички ние заедно да се обединим за провеждането на този бъдещ прозрачен конгрес", допълни бившият нападател на Манчестър Юнайтед, цитиран от БНР.

Уточнявам, че никой от нас, никой от нашия екип, няма да каже една лоша дума за който и да е кандидат за президент. Ще се радвам да видя програмите и идеите на другите претенденти, заяви още бившият голмайстор на националния тим в обръщението си към обществеността.

Извънредният изборен конгрес на БФС, с който би трябвало да се сложи край на 18-годишното управление на Борислав Михайлов, ще се проведе на 15 март догодина в хотел "Маринела", стана ясно след заседание на Изпъкома на футболния съюз на 6 декември.

Припомняме, че в края на ноември Михайлов подаде оставка след безпрецедентен обществен натиск, довел и до протест, при който възникнаха безредици в центъра на София.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ