Национали молят Хубчев да върне Георги Миланов в представителния ни отбор

Национали молят Хубчев да върне Георги Миланов в представителния ни отбор

Тарторите в националния отбор искат селекционерът Петър Хубчев да върне Георги Миланов в тима, пише "Меридиан Мач". Футболист номер 1 на България за 2012 година е бил задраскан от специалиста след мачовете от Лигата на нациите срещу Норвегия и Кипър.

Хубчев, който е известен с твърдия си характер, се ядосал заради недоволството на Миланов, останал резерва в първата среща с островитяните. Халфът влезе при 0:1 и в крайна сметка успяхме да обърнем срещата до 2:1.

Миланов бил бесен от статута на резерва, но въпреки силното си включване, остана на пейката и при гостуването на Норвегия.

Бившите съотборници на Миланов от Литекс - Ивелин Попов, Николай Бодуров, Иван Бандаловски, Симеон Славчев, Страхил Попов и Васил Божиков, са лобирали пред Хубчев за връщането на Гошко. Те използвали като коз и отпадането от групата на Иван Горанов.

Миланов играе изключително силно за МОЛ Види и вкара гол за победата над ПАОК с 1:0 в Лига Европа. Преди няколко дни техничарят обяви, че Хубчев не е дошъл да гледа нито един от мачовете му, като не е присъствал и на срещата в Солун.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ