Роналдо обеща да се пенсионира в Саудитска Арабия

Роналдо обеща да се пенсионира в Саудитска Арабия

Саудитският Ал-Насър ще бъде последният клуб в кариерата на петкратния носител на "Златната топка" португалецът Кристиано Роналдо. Това заяви звездата на световния футбол, цитиран от журналиста Фабрицио Романо.

"Не знам дали ще сложа край на кариерата си след две или три години. Но вероятно ще го направя тук, в този клуб. Чувствам се добре да играя в Саудитска Арабия и искам да продължа", заяви Роналдо, предаде БНР.

Португалецът добави,че няма намерение да става треньор, след като приключи футболната си кариера.  

"В момента идеята да стана треньор на отбор изобщо не я обмислям. Не виждам бъдещето си в тази посока. Предполагам, че ще правя други неща, които не са свързани с футбола, но само Бог знае какво ще се случи", добави той.

39-годишният Роналдо е петкратен победител в Шампионската лига, европейски шампион и шампион в Лигата на нациите. Португалецът е голмайстор номер 1 в историята на националните отбори, на Европейските първенства, на Шампионската лига и на Световните клубни първенства. По време на кариерата си е носил екипите на испанския Реал (Мадрид), като стана най-добър голмайстор в историята на клуба, за английския Манчестър Юнайтед, за италианския Ювентус и за португалския Спортинг. Той играе за Ал-Наср от 2023 година.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ