Бащата на Майкъл Джексън е хоспитализиран с последен стадий на рак

Бащата на Майкъл Джексън е хоспитализиран с последен стадий на рак

Бащата на Майкъл Джексън е хоспитализиран с последен стадий на рак

Патриархът на музикалната фамилия "The Jackson 5" е хоспитализиран в Лас Вегас с последен стадий на рак, съобщава Reuters, цитирайки издание TMZ.

89-годишният Джо Джексън, бащата на попидола Майкъл Джексън и на сестра му Джанет Джексън е в четвърти стадий на рак на панкреаса, според източници на DailyMail.

"Здравето на баща ми не е добро", потвърди 63 годишният му син Джърмейн Джексън, отричайки "грубата дума" умиране, използвана от медиите. 

Мениджърът на Джо Джексън, Чарлс Купет, както и представителите на музикантите Джанет Джексън, Джърмейн Джексън и Ла Тоя Джексън не отговориха на искания за коментар.

През 60-те години Джо Джексън строго обучава малките си деца като певци и танцьори и създава музикалната група "The Jackson 5". Впоследствие едно от най-малките му деца - Майкъл Джексън развива соло кариера, за да се превърне в един от най-емблематичните творци на музикалната сцена, преди смъртта му на 50-годишна възраст през 2009 г. 

Фамилията Джексън десетилетия е разкъсвана от вътрешни борби, ревност и правни битки. Според DailyMail, част от семейството дори не е било допуснато до болничната стая на Джо Джексън.

Джо Джексън, който е баща на 11 деца и сега живее в Лас Вегас, е бил в лошо здраве от години. През 2015 г. дори претърпява инсулт. Той обаче продължава да подпомага изявите на големи знаменитост. 

През март издава книга със спомени, наречена "Скъпи моменти: 60 години в шоубизнеса".

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ