Шайло, дъщерята на Брад и Анджелина, се мести при татко

Шайло, дъщерята на Брад и Анджелина, се мести при татко

Шайло, дъщерята на Брад и Анджелина, се мести при татко

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит - Шайло, след развода остана да живее при майка си. В западната преса обаче се появи информация, че 13-годишната Шайло е решила да се пренесе при татко си. При това дори не е поискала съгласието на майка си, а просто я е поставила пред свършен факт. Анджелина не би разрешила да живее с баща си. Затова Шайло възнамерява да отиде при родителите на Брад Пит и да живее с баба и дядо, съобщава изданието NW, цитирано от Новите родители.

„Домът им е като зона на бедствие, Шайло не може да понася това положение. Тя ще постави Анджелина пред факта на своето преместване, без да иска разрешение. Постъпката ѝ ще съсипе Анджи, защото тя се нуждае от децата“, споделя приятелка на Джоли, цитирана от таблоида.

Според NW Брад Пит е наясно с намерението на дъщеря си и е особено радостен от решението ѝ. А Джоли е силно притеснена, че и другите деца могат да последват примера ѝ. Дали цялата тази история е истина, все още не е ясно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#angelinajolie #shilohjoliepitt

A post shared by Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt) on

На 27 май Шайло имаше рожден ден и Анджелина Джоли ѝ направи голяма изненада. Тъй като тя обича приключенски игри, ѝ подготвя необичаен сюрприз. Двете с Шайло отидоха в The Basement - това е единственото място в Лос Анджелис с професионални актьори, където се участва в интерактивен театър. Участниците получават сложни задачи - трябва да се измъкнат от тъмната стая, в която ги дебне сериен убиец - маниак канибал. По пътя към бягството естествено има ред изненади. Задачата се усложнява и от факта, че всеки е длъжен да се измъкне от убежището на убиеца за 45 минути.

Анджелина Джоли и Бад Пит живяха заедно 11 години и за това време станаха родители на 6 деца. И въпреки, че двамата вече са в развод, юридически има нерешени куп въпроси. Бракоразводният процес се точи повече от 3 години.

Сега бившите съпрузи трябва да разделят имуществото и да уредят въпросите за попечителството на децата- 15-годишния Пакс, 14-годишния Захара, 13-годишната Шайло, а също така и 10-годишните близнаци Нокс и Вивиен.

Най-големият им осиновен син Мадокс на 5 август навършва 18 години и сам ще вземе решение с кого ще живее в бъдеще.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday Shiloh

A post shared by Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt) on

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ