Руският президент поздрави дамите по случай 8-ми март

Руският президент поздрави дамите по случай  8-ми март

Руският президент поздрави дамите по случай 8-ми март

Руският президент Владимир Путин поздрави жените по повод Международния ден на жената 8 март, като им пожела щастие, здраве, радост и обич, предаде ТАСС.

"Този празник винаги е пълен с радост, цветя, подаръци и искрени, сърдечни чувства. Бързаме да поздравим нашите майки, жени, дъщери, приятелки, колежки, да им изкажем нашето възхищение и обич, уважение и благодарност за това, че вие, скъпи наши жени, сте най-добрите на света", заяви Путин снощи по телевизия "Россия-24".

Руският президент определи като поразителна способността на жените да обичат самоотвержено и безкористно, да проявяват дълбоко съчувствие и да се грижат за близките си с радост и търпение. "Много е важно, че тези ценности се предават от поколение на поколение, че дъщерите се учат от майките си на именно такова отношение към живота, семейството и своите бъдещи деца", подчерта той.

Путин изрази специална признателност на жените, посветили се на децата си. "Това е най-отговорният, нелек, но и най-благородният и благодарен труд", подчерта той.

"От цялата си душа ви желая щастие. Поздравявам всички руски жени!", добави президентът.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ