Следващата глобална селскостопанска революция

Общоприетото производство на месо причинява вреда на нашата околна среда и представлява рискове за глобалното здраве, но хората няма да се хранят с по-малко месо, освен ако не им дадем алтернативи, които струват същото (или по-малко) и вкусът е същият (или по-добър).

В този информативен разговор хранителният иноватор и TED стипендиант Брус Фридрих показва растителни и клетъчно-базирани продукти, които могат много скоро да трансформират световната месна индустрия. И вашата чиния за вечеря.

Налични са субтитри на български.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

The Guardian: Израелските удари не унищожават нито ядрената програма, нито ядрените амбиции на Иран
Румен Спецов: Минералната вода у нас е поскъпнала с 40% за две седмици
Тръмп е одобрил планове за атака срещу Иран, но не е взел окончателно решение
ОИСР: България може да загуби над $400 млрд. заради слабите резултати в образованието
Как съдържанието ви да стигне до правилната аудитория през дигиталния шум?
Времето: Топло със следобедни валежи в планинските и източните райони
Вдигат със задна дата заплатат на асистентите във висшите училища
ЕК ни предава на съд заради правилата срещу разпространението на терористично съдържание