Сърбия възобновява международния авиотранспорт

Сърбия възобновява международния авиотранспорт

Сърбия възобновява международния авиотранспорт

С полет за Цюрих в 7.20 часа днес Ер Сърбия възобнови международния си пътнически въздушен транспорт, съобщи Танюг, позовавайки се на сръбската авиокомпания. Ер Сърбия обяви, че в периода от 21 май до 14 юни ще организира ограничен брой полети до Лондон, Франкфурт, Цюрих и Виена.
Вече се продават билети за още две дестинации - Париж и Амстердам от 31 май, като до 14 юни е предвиден по един полет седмично.
От 6 юни Ер Сърбия ще възобнови комерсиалните полети до Ню Йорк, а от 13 юни презокеанските полети на сръбската национална авиокомпания ще бъдат увеличени до два полета седмично, уточнява БТА.
През последната седмица на май сръбската национална авиокомпания ще започне постепенно да възобновява полетите до различни дестинации в региона.
На всички полети на Ер Сърбия ще бъде задължително носенето на маска за лице по време на целия полет, а самолетите ще бъдат редовно дезинфекцирани.
Рестартът на международните пътнически полети стана в присъствието на вицепремиера Зорана Михайлович, която специално посети тази сутрин летище "Никола Тесла" и обяви, че от утре при влизане в страната вече няма да бъде необходим PCR тест, нито изолация.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ