MSD с нов управляващ директор за България, Северна Македония и Косово

MSD с нов управляващ директор за България, Северна Македония и Косово

MSD с нов управляващ директор за България, Северна Македония и Косово

Милена Органджиева (Костова) е новият управляващ директор на MSD България, Северна Македония и Косово. Официалното назначение е в сила от 1 юли, 2021, уточняват от компанията.

Милена започва кариерата си в MSD България още през 2000 г. и в продължение на 21 години придобива богат опит в различни направления на бизнеса на ключови позиции като  Управление на “Човешки ресурси“, „Връзки с клиенти“ , участва активно и в проекти, свързани с бизнес развитие и достъп до пазара.

От 2018 г. е на позиция мениджър Бизнес процеси за България и успява да изгради от основи и развие успешно отдела. Междувременно поема развитието на продуктовото портфолио за Северна Македония и Косово, където разширява значително стратегическото портфолио на компанията с фокус върху онкология и ваксини. От февруари 2020 г., тя поема проект за разделяне на компанията, като успешно ръководи и коодринира всички междуфункционални дейности в Централна и Източна Европа, Балканите, Гърция, Малта и Кипър.

След повишението на Константинос Папаянис в управляващ директор на MSD Румъния и Молдова през февруари тази година, Милена е временно изпълняваща длъжността и управлява MSD България, Севена Македония и Косово в продължение на 5 месеца.

Милена Органджиева (Костова) има магистърска степен със специалност „Икономика“ от Икономическия универистет във Варна – Индустриален мениджмънт и получава CIPD диплома от асоциацията за специалисти по управление на човешките ресурси The Chartered Institute of Personnel and Development.

„Обединени от визията на MSD България „Ангажирани за по-добър живот“, MSD като социално отговорна, ориентирана към пациентите компания, която изобретява, разработва и предоставя иновативни продукти и услуги, ще продължи да подобрява живота на хората.", коментира тя по повод назначението си на новия пост. "Ежедневно демонстрираме готовността си да подкрепяме партньорите ни и ангажираността си за подобряване на локалната здравна среда. Нашите ценности ни ръководят в действията и решенията ни и са спечелили доверието и уважението на нашите колеги, партньори и клиенти в сектора на здравеопазването.“, допълва Милена Органджиева (Костова).

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

bTV се разделя с Антон Хекимян
Канада обяви помощ за Украйна за около 480 млн. долара
Бойко Борисов: Шансовете на Антон Хекимян са огромни, може да победи на първи тур
Джейми Даймън: Светът може да не е подготвен за най-лошия сценарий с лихвите на Фед
Денков: Пълното ни интегриране в европейските и евроатлантически структури е основна цел за кабинета
Спад на борсите в Европа на фона на повишената доходност на облигациите*
Финансовото министерство предлага връщане на ДДС от 20% за ресторантьорите
Всеки четвърти българин пропуска годишните профилактични прегледи
Обявен за убит руски адмирал участва в заседание на висши военни
Времето: Есента настъпва, ще бъде слънчево и топло
ЕС отново налага глоба от 400 млн. долара на Intel за злоупотреба с пазарна сила
ЕС ще отпусне 135 милиона долара на Тунис като част от пакта за миграцията
Майкъл Блумбърг очерта план за наследяване на медийната си империя
Дванадесет страни ще имат допълнителни места в следващия Европейски парламент
Цените на зърнените стоки по световните борси се понижават
Доц. Кунчев: За последния месец има 7 пъти нарастване на заболеваемостта от COVID-19