Pulse Fitness стана на 5 години!

Pulse Fitness стана на 5 години!

Най-голямата и бързоразвиваща се верига фитнес клубове в България PULSE FITNESS&SPA  отбеляза своята пета годишнина с атрактивно парти за своите клубни членове. Събитието се проведе пред най-стария клуб от веригата – на бул. България 132 и продължи над 5 часа. 

По традиция от минали години партито бе предшествано от едноседмично честване на рождения ден, по време на което веригата предостави няколко стотин промоционални абонамента на свои нови клиенти.

“Ако има нещо, с което се гордеем, то е, че за тези пет години, малко по успяваме да постигнем мисията на Pulse, а именно да променим нагласата на българина към спорта.”  – коментира по време на събитието изпълнителният директор на веригата –  “Да посещаваш подобен род спорни клубове на запад е част от навиците на хората, както са храненето и пазаруването, докато у нас се практикуваше от много малък процент хора. Именно там видяхме ниша – в това да покажем на хората какво значи лайфстайл клуб и как той може гарантирано да промени към по-добро живота на всеки, който стане клубен член.”

PULSE FITNESS&SPA открива първия си обект през 2012 година, като в следващите 5 години са изградени 7 клуба в страната на обща площ над 25 000кв.м, 4 от които в София. Най-успешната верига лайфстайл клубове в Европа планира откриване на нов обект в рамките на следващата календарна година. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ