"Жената е"

Таня Косева-Бошова

Таня Косева-Бошова

Таня Косева-Бошова има дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти. Заема позицията управляващ партньор на Park Lane Developments от създаването на компанията през 2017 г.  Park Lane Developments e инвестиционна компания, специализирана в инвестиции във висококачествени офис и индустриални имоти. Водещият проект на компанията в момента е изграждането на първокласна офис сграда – Park Lane Office Center, в близост до „Парадайс Център“.

Таня Косева-Бошова завършва с отличие Американския университет в България с две специалности – по икономика и по бизнес администрация. Професионалната є кариера е свързана с редица отговорни позиции – била е управляващ съдружник в Colliers International, изпълнителен директор на Landmark Property Bulgaria, главен изпълнителен директор на Европейски търговски център. Председател е на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България и председател на Дамския форум. Член е на Royal Institution of Chartered Surveyors, UK.

Бизнес визия

„Park Lane Developments планира да изгради портфолио от бизнес имоти в България и Румъния – висококачествени офис и индустриални имоти, предназначени за големи международни и местни компании. Строежът на Park Lane Office Center напредва с отлични темпове. Сградата ще бъде завършена през 2021 г. и следващата стратегическа цел на управленския екип е да намери обитатели на прекрасните офис пространства и да ги насели с успешни и иновативни компании, които биха се насладили на зелената среда, високите тавани на офисните пространства, прекрасната гледка и високотехнологичните решения в сградата. От мениджърска гледна точка това означава активна работа с потенциалните наематели, лично отношение и откликване на конкретните им нужди и изисквания. Работя със страхотен екип от доказани професионалисти – те работят не само с ума, но и със сърцето си за проекта. Моята философия е да се доверявам на тяхното мнение и да разчитам на експертната им отговорност.“

Извън бизнеса

„Играя тенис и тренирам Xbody, уча усилено френски от няколко години и вече умея да водя разговор и да чета книги в оригинал. Семейните почивки прекарваме на различни места в чужбина с децата и близки приятели, с които се чувстваме уютно.“

Въпроси&отговори

ЛЕВОН ХАМПАРЦУМЯН: Коя е жената, която ви е повлияла най-силно?

– Без съмнение това е моята майка – тя работеше като строителен техник, грижеше се за семейството, за мен и моя баща, а сега се грижи за моите деца със същата всеотдайност. От нея съм научила много неща, които са ме оформили като личност и мениджър – всеотдайност, неуморност, упоритост и поемане на отговорност.

АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ: Кое бихте поставили на първо място – образованието или практиката?

– Не може да има такъв избор – житейският и професионалният опит се трупат както в университета, така и в реалната работа. Образованието трябва да продължава и през професионалния живот на един мениджър – технологиите и науката се развиват главоломно – трябва да учим нови неща непрекъснато.

ДАРИН МАДЖАРОВ: Кой е най-ценният урок, който сте научили от вашия баща?

– Баща ми ме научи постоянно да упражнявам мозъка си, да чета непрестанно, да съм любопитна към света. И до ден днешен той чете, решава кръстословици, слуша новини. Аз пък уча нови езици – за удоволствие и стимулиране на мозъка.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ