Лектори

Ясен Георгиев

Ясен Георгиев

изпълнителен директор на Институт за икономическа политика

Ясен Георгиев се присъединява към Институт за икономическа политика през 2006 г. като Изследовател, а след това и оглавява звеното на международни програми и проекти. Преди това работи в Министерство на отбраната на Република България и Байерсдорф България. През 2010 – 2011 г. той е гост-изследовател към Асоциацията на германските индустриално-търговски камари и във Федералното министерство на икономиката и технологиите на Германия.

Възпитаник е на факултет „Международна икономика и политика“ на УНСС, както и на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Също така е специализирал в Мюнхенския университет Лудвиг-Максимилиан и Висшето училище за управление Херти в Берлин. 

Ясен Георгиев пряко ръководи изследователското звено в Институт за икономическа политика, което изготвя секторни проучвания и интердисциплинарни анализи. В по-широк план изследователските му интереси са свързани с икономическото развитие и предизвикателствата пред страните от Централна и Източна Европа, както и с актуални теми от европейския дневен ред.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ