BMW със специално предложение за бизнеса

BMW със специално предложение за бизнеса

BMW със специално предложение за бизнеса

BMW предлага на лидерите в бизнеса специален пакет услуги. Той ще върви  с BMW Серия 3 и BMW Серия 5 и ще включва богато допълнително оборудване, удължена гаранция и сервизно обслужване, включени в цената на автомобила.

Богато допълнително оборудване

Клиентите, които искат да се възползват от пакета „Бизнес” ще получат 8-степенна автоматична скоростна кутия, автоматичен климатик, отопляеми седалки, навигационна система, система „свободни ръце”, автопилот със спирачна функция, система за следене на дистанцията при паркиране, камера за обратно виждане и много други.

Удължена гаранция до 4 години или 200 000 км.

Всеки модел BMW се предлага с удължена гаранция, която ви дава право на гаранционно обслужване и след изтичане на първоначалния период от 2 години, като по този начин общият период на гаранцията се увеличава до 4 години при ограничение на пробега от 200 000 км.

BMW Service Inclusive: Сервизни обслужвания до 5 години или 100 000 км.

С BMW Service Inclusive няма да ви се налага да губите време в притеснения относно разходите за поддръжка, прегледи и части, подлежащи на естествено износване. Пакетът включва дейностите по сервизното обслужване и необходимите части и консумативи BMW за смяна на моторното масло, запалителни свещи, спирачна течност, въздушен, поленов и горивен филтър за период от 5 години или до 100 000 км.

Повече подробности ще откриете  ТУК.

Ключови думи

bmw

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ