Райфайзенбанк рекламира нов кредит със специална инсталация

Райфайзенбанк рекламира нов кредит със специална инсталация

Райфайзенбанк (България) стартира промоционална кампания за нови потребителски кредити. До края на месец април специална инсталация в молове и търговски центрове ще представя промоционалната кампания за потребителски кредити на Райфайзенбанк.

Всички посетители на молове в София и Варна, ще могат да “придадат форма” на своите желани покупки чрез уникална пин-арт инсталация на Райфайзенбанк. Нестандартният начин на изразяване на желания е част от кампанията на банката за потребителски кредити, с които клиентите могат да осъществят мечтаните покупки.

Пин-артът е с размери 120х180 см. и представлява инсталация от хиляди игли, разположени нагъсто, така че да оформят плътна повърхност. Чрез избутване на иглите от едната страна на инсталацията към другата, се постига реалистично триизмерно отпечатване на всяка форма.

Всеки ще може да „придаде форма на желанията си” от 4 април  до 6 април (петък-неделя) в Мол „Сердика” в София. От 10 април до 12 април  (четвъртък-събота) инсталацията на Райфайзенбанк ще бъде в The MALL на бул. „Цариградско шосе”, а на 25, 26 и 27 април (петък, събота и неделя) ще е в Мол Варна на бул. „Владислав Варненчик" във Варна.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ