Бизнес събития през октомври

Бизнес събития през октомври

1 – 2 октомври - Тренинг: "Как да говорим пред публика"/ Читалище "Възраждане", София/ - искате да говорите убедително! Искате хората да ви вярват и да ви следват! Стига сте се притеснявали, докато говорите прав! Опитайте Тренинг за изграждане на самоувереност и самочувствие! Повече подробности https://www.vazrajdaneskola.hit.bg/.

3 – 4 октомври - Обучение: "Лидерство и влияние" - ако е вярно твърдението, че някои хора се раждат лидери, то някои лидери са родени по време на злощастни времена. Често хора, които никога не са имали лидерска роля, са поставяни в условия да влязат в изпълненнието на такава, защото им се налага. Пример за това е родителството. Когато се роди едно дете, много родители откриват скрити лидерски заложби у себе си, за да защитят и напътстват детето си. Лидерският потенциал съществува у всеки човек. Този потенциал може да бъде развит от външни фактори или пък от желанието да се саморазвиваме и самоусъвършенстваме. Това обучение дава насоки, как да действате, за да задействате вътрешните фактори. След като се запознаете с техниките на лидерското поведение, вие ще се почувствате достатъчно уверени да поемете лидерство. Колкото повече опит имате в това, да сте лидер по природа и да действате като такъв, толкова по-лесно ще става. Повече подробности - на https://arthuradams.bg/.

5 – 8 октомври - Специализирана изложба Print Imaging&Sign Expo/ Интер Експо Център, София/ - изложбата се организира за десета поредна година от Агенция „Булгарреклама”, в сътрудничество с Българска асоциация за съвременна графика и печат и Българска асоциация на производителите на рекламно-информационни елементи. За повече подробности https://www.iec.bg.

5 октомври - Церемония по награждаване на победителите в конкурс „Най-голям корпоративен дарител”/ х-л „Радисън”, София/ - Идеята на конкурса е да отличи компаниите, които чрез различни механизми и средства са инвестирали в стойностни и общественозначими инициативи през изминалата година, създавайки стандарти за прозрачно и устойчиво дарителство. Методологията и критериите за оценка са изработени съвместно с дарителските форуми в Чехия, Унгария, Полша, Словакия, Русия и Украйна, където конкурсът също се провежда. Кандидатите ще се състезават в няколко категории: Най-голям обем на финансови дарения; Най-голям обем на нефинансови дарения (материали, стоки и др.); Най-голям принос чрез доброволен труд на служителите; Най-щедър дарител (обемът на даренията, изчислени като % от печалбата преди облагане). Освен това ще има и две качествени награди: Най-добра дарителска програма за 2010 г.; Най-прозрачна дарителска програма за 2010 г. Повече подробности https://www.manager.bg/news/nablizhava-konkursat-nay-golyam-korporativen-daritel.

6 октомври - Работна среща: "Усъвършенстване на бизнес комуникацията"/ ЦПО "ТреинСофт", София/ - водещ на работната среща е Кирилка Мюлер с богат международен опит в успешното делово общуване и в бизнес комуникациите. Обучавала е мениджъри и екипи от различни култури. Живяла е и е работила в продължение на дълги периоди в България, Швейцария, Австрия, Италия и Унгария, и е прекарала 4 г. в Монголия. Темите на тази работна среща са: Ефективни техники за комуникация – ключ към успеха; Комуникация във виртуалния тим.

6 – 7 октомври - Digitex 2011/ Интер Експо Център, София/ - събитието е изцяло насочено към запознаване на аудиторията с възможностите, които уеб и дигиталните инструменти предлагат за популяризация и увеличаване на продажбите. В програмата на конференцията са включени теми, свързани с успешното и ефективно присъствие в онлайн пространството чрез използване на уеб маркетинг инструменти, оптимизация и копирайтинг за повече продажби, създаване и развиване на успешни Facebook страници, как да постигнем лидерство чрез съдържание и др. Изложителите на Digitex 2011 ще покажат новостите в бранша, а тенденциите в уеб услугите и дигиталните технологии ще присъстват в темите на  безплатната семинарна част.

8 – 9 октомври - Уикенд курс: "Голям успех с малък бюджет – как е възможно това в PR бизнеса?"/ M3 College, София/ - Знаете, че PR е важен за вашия бизнес, но ви е трудно да отделите бюджет? Искате да убедите ръководството, че ви трябват средства за PR, но те винаги ви отказват? Не е задължително PR кампанията ви да струва скъпо, за да бъде ефективна! Как обаче да постигнете голям успех с малък бюджет? Разбира се, това не е лесно, но съвсем не е и невъзможно. M3 College ви предлага специално разработено обучение, което да ви помогне да планирате и реализирате ефективна PR комуникация с оптимални средства съобразно вашия бизнес или дейността на компанията, институцията, личността, за която работите. 

Източник: EventBox

Очаквайте втората част на „Бизнес събития през септември” за периода 10-20 октомври.

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ