Компанията Durex обвини пиар фирма за неподходящи туитове по нейн адрес

Компанията Durex обвини пиар фирма за неподходящи туитове по нейн адрес

Компанията Durex обвини пиар фирма за неподходящи туитове по нейн адрес

Ако управлявате присъствието на Durex в социалните мрежи, вие вече си играете с огъня. Има тънка линия между смешното и феноменално неподходящото при комуникацията на тъкъв тип продукти, пише сайтът PR Daily.

Марката Durex в Южна Африка (@ DurexSA) научи този урок в петък, когато публикува в Twitter серия от шеги, които се считат за поразително обидни, женомразки и като цяло просташки.

Ние няма да публикуваме шегите тук, но можете да ги намерите в Memeburn.com.

Вместо незабавно да се извини на тези, които бяха обидени, Durex отиде в отбранителна позиция, заявявайки, че марката е публикувала подобни шеги в миналото и никой не се е оплаквал. Компанията промени своята позиция вчера, премахвайки туитовете.

Маркетинг директорът на компанията Файсал Хашми се извини за тези действия, заявявайки: "Durex зачита и подкрепя правата на жените и мъжете да имат здрав, безопасен и пълноценен сексуален живот. Изявленията, които се появиха вчера в Twitter са били качени от нашата ПР агенция в Южна Африка Euro RSCG. Те са обидни и неподходящи и не отразяват вижданията на марката Durex. Извиняваме се безрезервно за факта, че товасе е случило и вече са предприети стъпки, за да се гарантира, че тази ситуация няма да възникне отново. "

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ