Нов хотел на НИКМИ отвори врати в София (снимки)

Нов хотел на НИКМИ отвори врати в София (снимки)

Нов хотел на НИКМИ отвори врати в София (снимки)

„Суит Хотел София“ е най-новият хотел в столицата. Той се намира в Студентски град на ул. "Йордан Йосифов" и отвори официално врати вчера.

„Суит Хотел София“ е третият поред обект на строителната фирма НИКМИ, който отваря врати в София. Хотелът е с категория „4 звезди“, разполага със 122 студиа, ателиета и апартаменти, панорамен конферентен етаж и панорамен ресторант, фитнес, подземен паркинг.

„Суит Хотел София“ стъпва на пазара на четиризвездните хотели в столицата с обещанието за иновативна концепция за хотел. В нея са включени редица иновативни за сегмента услуги, които изцяло трябва да променят възприемането на хотелската услуга от гостите.

Панорамният конферентен център на хотела разполага с 5 модерно обзаведени конферентни зали с дневна светлина, предлагащи разнообразни възможности за подреждане, с капацитет от 10 до 100 места. Съвременният дизайн и оборудване на залите създават обстановка, стимулираща сетивата и креативността. Brainstorming зала с вграден интерактивен екран и просторна тераса с панорамен изглед към София отличават конферентния център на „Суит Хотел София“.

Разположен на последния етаж на хотела, ресторант Zest открива изключителна панорамна гледка към София. Менюто на ресторанта е изготвено от главния готвач на групата хотели Жоро Иванов и включва домашно приготвена здравословна кухня. Концепцията „show cooking” е застъпена при приготвянето на студените ястия.

Първият хотел на фирма НИКМИ в София е петзвездният „Гранд Хотел София“ (открит през 2004г.), а през 2006 г. отваря врати 4-звездният „Сентръл Парк Хотел София“. С откриването на новия „Суит Хотел София“ управлението на трите хотела се централизира, като се създава дружеството „София Хотелс Мениджмънт“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ