Супермаркет на един клик разстояние

Как да харчим по-малко пари, пазарувайки ежемесечните си покупки? Как да спечелим повече време? Но как да стане това? На помощ идва SuperMag – онлайн супермаркет от ново поколение.

Качество на добри цени, без изнервящи обиколки из магазините, без да висиш на опашки и да мъкнеш тежки торби след това е формулата, по която преди пет години е създаден supermag.bg

Още в началото, водещ принцип в маркетинг политиката на онлайн магазина става идеята „Няма да продаваме продукти, които не бихме консумирали - ние и нашите семейства!”, казва основателят и собственик на SuperMag Венцислав Каменов.

Впоследствие, този принцип се трансформира в постоянен ангажимент и гаранция за качество, зад която стои с цялата си отговорност всеки член на екипа. Затова и слоганът на този магазин на един клик разстояние е „Гарантирано. Точка!”

 

Това е от определяща важност за развитието и разрастването на supermag.bg, защото кошницата, която можеш да си напълниш в него, става все по-голяма. Тук можеш да си поръчаш както хранителни продукти от любими и предпочитани марки (включително и за най-малките членове на семейството), така и пресни плодове и зеленчуци,  напитки, препарати от битовата химия, забележете – био продукти, козметика, всичко от първа необходимост за отглеждане на домашни любимци, плюс медикаменти,  стоки за дома, но и за офиса, парфюми, дори и подаръци за близки.  

Услугите доставка на плодоведоставка на кафе и доставка на мляко  до дома и офиса са едни от водещите за магазина, а изборът на тези продукти в supermag.bg е огромен. Поръчките могат да се правят в удобно за клиента време от денонощието, а доставките се извършват всеки ден от 10.00. до 21.00 ч.

За покупки над 40 лв. SuperMag осигурява безплатна доставка и то в рамките на максимум до три часа. Още по-голямо облекчение за заетите хора е възможността да уточнят времето, в който биха искали да получат покупките си така че те да пристигнат в момента, в който се прибират у дома.

Това, което няма да намерите в друг магазин, но го има в SuperMag е услугата пазаруване от чужбина за близки в България, както и доставки не само в София, но и на други места в България, особено на стоки, които не могат да се намерят в местните магазини.

Помислено е дори за клиентите със социално-ангажирани нагласи. Платформата на онлайн маркета разполага с лесна форма за дарения на храни и други стоки от първа необходимост на социални заведения, като е достатъчно само да се направи и плати поръчка за адресат по избор. Доставката потегля към него с куриер.

„Пазарувай, събирай, печели” пък е специалната програма на SuperMag за насърчаване на лоялни клиенти, която носи бонус точки за безплатни продукти. Предложенията тук са все повече и все по-интересни. Но не мислете, че това е поредният магазин, в който гледат само как да ви вземат парите.

Ако направите поръчка, а впоследствие, решите, че искате да я анулирате, можете да го направите по телефона или по имейл в рамките на 1 час. Също така имате право и да не приемете поръчката, като всички транспортни разходи остават за сметка на supermag.bg.

Имате право на безусловно връщане или замяна на стока. Но, едва ли ще ви се наложи. Гаранция! Точка!

Ключови думи