Борисов: Ще откривам по минимум две неща на ден

Борисов: Ще откривам по минимум две неща на ден

Борисов: Ще откривам по минимум две неща на ден

„Ще откривам по минимум две неща на ден“, заяви премиерът Бойко Борисов след като отряза лентата на Музея за съвременно изкуство в София.

„Ако не е това правителство, ще има хаос. В условия на криза, когато в наши съседи по улиците се лее кръв, в България откриваме магистрали, спортни зали, музеи“, каза министър-председателят, който обясни защо няма да отиде в парламента за днешното гласуване на вот на доверие към правителството.

„Просто не ми е приятно да ги гледам и затова няма да ида да им го кажа в парламента. И никаква политическа толерантност няма да имам към тях, защото те искат да ни превърнат в съседните държави. И Станишев щеше да изглежда като колегата му Папандреу”, обоснова се Борисов.

За отправените критики от страна на „Коалиция на България“, че правителството е похарчило целия излишък, оставен от Тройната коалиция, Борисов заяви: „Поръчал съм на Томислав Дончев днес в парламента да даде сметало на депутата Петър Димитров, защото от левицата не могат да смятат“.

По думите на премиера предишното правителство е обявило 3,5–4 милиарда лева излишък и нищо не се е видяло от тях.

„Ние от първия ден почнахме да плащаме високите пенсии, как не ги е срам. Влязохме с повече от половин милиард пасив от първия ден на правителството. За тези, които искат хаос, да им гарантирам, че няма да го допуснем”, заяви Борисов.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ