Лидерът на една от най-големите световни компании идва у нас

Лидерът на една от най-големите световни компании идва у нас

Жак Стерн, председател на борда на директорите и главен изпълнителен директор на „Идънред” пристига днес у нас. Компанията е световен лидер в областта на предплатените корпоративни услуги. Той идва по повод 10-годишнинета на „Идънред” в България и за да покаже внимание и уважение към българския си партньор – „ВМ Финанс груп”. През октомври двете компании сключиха джойнтвенчър 50 на 50 и създадоха „Идънред България”, която вече е лидер на пазара на предплатените услуги у нас със 100 000 ползватели.

„ВМ Финанс Груп” е диверсифицирана група, която е достигнала водещи позиции в редица сегменти и има опит и силна експертиза в Б2Б отношенията. Фактът, че има интерес в сектора на предплатените услуги , което е основната дейност на „Идънред”, създаде условията за това сливане. Чувстваме се изключително удовлетворени да работим с такъв надежден и ценен партньор, с чиято подкрепа ще развием по-добре потенциала на този пазар. Търсехме допълване и близка визия. Изборът на „ВМ Финанс Груп” беше естествено решение”, каза Жак Стерн за списание „Мениджър” преди да дойде в страната.

„Идънред” е публична компания листвана на борсата в Париж. Има дейност в 40 държави и повече от 6000 служители. Обслужва 640 000 клиенти, продуктите на компанията  се ползват от 38 млн. работещи. Оборотът на „Идънред” за миналата година е 17,1 млрд. евро.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ