"Рока" дава стипендии на студенти за изучаване на испански език

Рока дава стипендии на студенти за изучаване на испански език

"Рока" дава стипендии на студенти за изучаване на испански език

Рока България и Институт Сервантес – София ще дадат възможност на 25 студенти от Университета по архитектура, строителство и геодезия да се обучават във виртуалната учебна зала на испанския културен център.

Стипендиантите ще бъдат избрани по точни критерии чрез класиране. За стипендия може да кандидатства всеки редовен студенти от 2-ри, 3-ти и 4-ти курс в УАСГ през учебната 2013/2014 г. Кандидатства се чрез попълване на онлайн формуляр. Класирането е по точкова система на база успеха на кандидата от последните два семестъра и препоръка от техните преподаватели.

Срокът за кандидатстване за стипендия от Roca е от 23 септември до 11 октомври 2013 г. чрез онлайн формата, публикувана на сайта на Рока България www.bg.roca.com. Имената на одобрените кандидати ще бъдат обявени на 15 октомври 2013 г. в интернет на страниците на Рока България и на Университета по архитектура, строителство и геодезия. Курсът по испански език за новите 25 стипендианти започва на 22 октомври 2013 г.

Курсът е за ниво начинаещи и ще продължи 12 седмици. Студентите ще получат достъп до AVE (виртуална зала по испански език), създадена от Институт Сервантес за изучаване на испански език по интернет. Без необходимостта да присъстват в учебна зала, студентите ще имат възможността да упражняват езика по всяко време и по техен график с помощта на квалифициран преподавател.

Най-добрите 12 студенти, завършили първото ниво на курса, ще получат стипендии от Рока България за следващ, присъствен курс в Институт Сервантес - София.

Основен принцип на испанския лидер в обзавеждането за баня Roca е да насърчава и подпомага развитието на младите таланти в сферата на дизайна, архитектурата и технологиите.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ