С кастинг БНТ търси ново лице за българското кино

С кастинг БНТ търси ново лице за българското кино

С кастинг БНТ търси ново лице за българското кино

БНТ стартира ново риалити шоу - „Кастинг”, съобщиха от телевизията. Това е авторски проект, който има идея да сбъдне мечтата на участниците да станат част от голям телевизионен сериал, заснет у нас. „Кастинг” ще търси 10 нови лица, които ще участват в актьорско съревнование, но само един от тях ще спечели голямата награда – роля в нов сериал, който БНТ ще продуцира през 2012 г.

В рамките на 17 епизода ТВ шоуто ще покаже процеса на търсене и намиране на ново лице за българското кино и ще представи една различна гледна точка към актьорската професия, цената на успеха и безпощадната конкуренция, отбелязват още от медията.

Предаването е замислено да бъде зрелищно и забавно. Организаторите си поставят за цел разкажат по ефектен начин на широката публика истинската история на българското кино, да срещнат зрителите с родните кинозвезди и да припомнят култови филмови сцени. Публиката ще стане свидетел на личните взаимоотношения между талантливите участници – кандидат актьори, на техния успех или провал и на болките и щастието по пътя им.

Предварителните кастинги е за участие в риалити формата ще се проведат по следния график:

• На 10 януари във Велико Търново.

• На 12 януари във Варна.

• На 14 януари в Бургас.

• На 16 януари в Пловдив.

• На 18, 19, 20 януари в София.

Началният час е 10:00 ч. За участие се допускат както непрофесионалисти, така и професионални актьори. Кандидатите трябва да имат навършени 16 години. Тези, които са във възрастта 16-18 години, трябва да носят нотариално заверено съгласие от родител или настойник или да бъдат придружени от него.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ