Част от София остава без вода в четвъртък и петък

Част от София остава без вода в четвъртък и петък

Част от София ще остане без вода в четвъртък и петък, съобщиха от „Софийска вода”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал на бул. „Братя Бъкстон” в четвъртък, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: По бул. „Братя Бъкстон” от ул. „Мур” до ул. „Българска легия”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на бул. „Братя Бъкстон” и ул. „Мур”.

На 19 юли  във връзка с подмяна на уличен водопровод на бул. „Витоша” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : по ул. „Неофит Рилски” между бул. „Витоша” и ул. „Княз Борис І”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на бул. „Витоша” и ул. „Неофит Рилски”.

В петък във връзка с ремонт на уличен водопровод и монтаж на спирателен кран на ул. „Георги Аспарухов” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: кв. „Слатина”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. „Слатинска”№19.

На 20 юли във връзка с подмяна на уличен водопровод на бул. „Витоша” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Витоша”, ул. „Неофит Рилски”, ул. „Княз Борис” и бул. „Патриарх Евтимий”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на бул. „Витоша” и бул. „Патриарх Евтимий”.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ