EOS в България става на 20 години

EOS в България става на 20 години

EOS в България става на 20 години

Водещата агенция за събиране на вземания посреща юбилея си с ново бранд лого и с ясна визия за продължаващото развитие

Постоянен ръст и лидерска позиция в сектора, и то в продължение на 20 години, със сигурност са повод за гордост. EOS в България предлага комплексни решения за управление на вземания, партнира си с банкови и финансови институции, телекоми, ютилити и търговски компании. Ангажира се с редица общественополезни каузи, сред които повишаване на финансовата грамотност. Разработва свои иновативни технологични решения и инвестира в ангажиран и амбициозен екип.

Всичко това прави компанията успешна, но за EOS най-важната стъпка неизменно е следващата. Водещата агенция за събиране на вземания посреща юбилея си с нова визуална идентичност, изразяваща графично духа и ценностите щ, както и нейното желание непрекъснато да се модернизира и развива. В логото залягат динамичност, професионализъм и устойчивост, съчетани с желание за промяна, любопитство и иновативност.

„Не само вярваме в това, което правим, но и го показваме – с новия ни облик, който се свързва със света отвътре навън“, казва Тихомир Вълчев, съуправител на компанията.

„С обновеното ни лого след 20 години отново казваме: „Здравей, бъдеще!“, и показваме, че ще продължим да работим за промяна към по-добро, за финансовата стабилност на нашите клиенти и партньори и за добрия имидж на сектора“, допълва Рени Миткова, управител на EOS в България.

Алек Вучков. Текстът е публикуван в бр. 6/22 на сп. "Мениджър"

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ