Иновативният бойлер ELDOM Hybrid дава екологично и икономично решение за бъдещето

Иновативният бойлер ELDOM Hybrid дава екологично и икономично решение за бъдещето

Иновативният бойлер ELDOM Hybrid дава екологично и икономично решение за бъдещето

Водещият български производител на бойлери "Елдоминвест" представи ELDOM Hybrid – своя нов хибриден бойлер, единствен на българския пазар, който гарантира не само икономия на енергията, но и активен принос към опазването на околната среда.

Екологично и икономично решение

Новият ELDOM Hybrid на "Елдоминвест" е създаден с мисълта за бъдещето. В един свят, в който климатичните промени стават все по-осезателни, е от съществено значение да търсим решения, намаляващи карбоновия ни отпечатък. Хибридният бойлер на "Елдоминвест" е създаден по немска технология. Използва за загряване на водата слънчева енергия, генерирана от фотоволтаични панели, и електрическо напрежение от мрежата. ELDOM Hybrid е уникален за нашия пазар, защото предлага не само икономия, но и пълна независимост от електрическата мрежа при използването на повече панели. Благодарение на този иновативен подход, бойлерът е единствен по рода си в България.

Икономия и ефективност

Освен екологичните си предимства, новият бойлер ELDOM Hybrid осигурява и значителна икономия. След като се инсталира – което всеки може да направи сам, потребителите могат да се наслаждават на гореща вода, загрявана частично или напълно от слънцето, като се използва минимално количество електричество. Това значително намалява месечните разходи. Благодарение на хибридния принцип и използването на фотоволтаични панели, иновативният бойлер може да намали разходите за енергия в едно домакинство с до 70%.

Намаляване на карбоновия отпечатък

С използването на фотоволтаични панели и слънчева енергия, "Елдоминвест" допринася активно за намаляване на вредните емисии в атмосферата. Всеки бойлер, който използва тази технология, намалява количеството на изгорели горива, а от там и на емисиите въглероден диоксид.

Новият хибриден бойлер на “Елдоминвест”, ELDOM Hybrid е идеалната комбинация между иновация, икономия и грижа за природата. Този уникален продукт е първият и единствен на пазара, който използва фотоволтаични панели за загряване на водата без използването на инверторна технология. ELDOM Hybrid е и първият и единствен на пазара, който може да бъде инсталиран от клиента, благодарение на безопасното напрежение на фотоволтаичните панели, и с това не само намалява карбоновия отпечатък, но и предоставя по-голяма гъвкавост и контрол на потребителите.

Повече информация за ELDOM Hybrid както и за цялото портфолио на “Елдоминвест” може да намерите на уебсайта на компанията, както и във Facebook.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Неизвестно за известните: Сладкарят Пиетро дава на света яйцата Kinder след гаф
Вратовръзката на Чарлз III на конференцията за климата - намек за разрешаването на спор между Лондон и Атина?
Уроци по мъдрост от Уорън Бъфет
На днешната дата, 2 декември. Рождениците днес
Ненаученият урок: Защо инвеститорите попадат в капана на технолегендите
Три урока от „Лабораторията за щастие“ на Харвард, които ще променят живота ви
12 кампании, въплъщаващи празничния дух на 2023 г.
McDonald's промени рецептата за Big Mac заради нарастващата конкуренция от други вериги