Нов изпълнителен директор в „Аурубис България“

Нов изпълнителен директор в „Аурубис България“

Нов изпълнителен директор в „Аурубис България“

Тим Курт ще е новият изпълнителен директор на „Аурубис България“. От 1 август той ще замени на поста Никола Треан.

„Аурубис България, където работят около 800 служители, е вторият по големина завод от Групата и е много важен за нас. Изключително удовлетворен съм, че намерихме компетентен наследник в рамките на нашата група в лицето на Тим Курт“, казва Питър Вилбранд, председател на Управителния съвет на „Аурубис Груп“. „Същевременно, бих искал да изразя своята най-искрена благодарност към Никола Треан за всичко, което постигна в „Аурубис България“ през тези седем години. По-конкретно, да подчертая значителните подобрения в областта на опазване на околната среда и същественото увеличение на капацитета и производителността. Желая му всичко най-добро в бъдеще“, допълни Курт.

Тим Курт работи за „Аурубис Груп“ от 2006 г. насам и понастоящем е отговорен за логистиката в групата като вицепрезидент „Корпоративна логистика“. Преди това, логистичният специалист придобива международен опит в компании като „Юниливър“ и „Нумико“, включително с двугодишно пребиваване в Полша.

„Очаквам с нетърпение тази нова, предизвикателна задача. Аурубис България се разви изключително добре през последните няколко години и съм горд, че ще имам възможност да продължа този процес заедно със служителите”, коментира Тим Курт.

„През последните няколко години работя интензивно с различни отдели в Аурубис България по редица проекти и това е добра база на която да започна“, допълва Курт.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ