Семейство Симпсън се сбогува с Дейвид Летърман (видео)

Дни след като легендата на американския ТВ ефир Дейвид Летърман обяви пенсионирането си през 2015 г., десетки известни личности му отдават почит в мрежата. Сред тях са и създателите на култовата анимация "Семейство Симпсън".

Те представиха кратко видео, в чиито сюжет героите от Симпсън бързат да окупират дивана в студиото на "Късното шоу“, което той води. Любопитен факт е, че "Семейство Симпсънс" се излъчва по американската телевизия "Фокс" от края на 1989 г., което го прави най-дълго просъществувалия анимационен сериал в САЩ, а Летърман държи рекорда за най-дълго оттегляне от ефира, според списание The Week.

Той обяви в изданието на предаването си по CBS в четвъртък, че ще се пенсионира през следващата година, когато изтича договорът му. 66-годишният Летърман води шоуто си по CBS от август 1993 г., след като напуска конкурентната мрежа NBC. Оттеглянето му се случва два месеца след като друга легенда на американския ТВ ефир – Джей Лено – се сбогува със зрителите в ролята си на водещ на конкурентно шоу по NBC.

Ето как Симпсън му казват "Довиждане, Дейв!".

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ