Маркетинг

Реклама

|

ПР и събития

|

7 души, номинирани за „Оскар“ – такива, каквито не сте ги виждали никога

7 души, номинирани за „Оскар“ – такива, каквито не сте ги виждали никога

Тази вечер предстои връчването на „Оскари“ в Лос Анджелис. За да ви подготвим за събитието, решихме да подберем седем от номинираните тази година души и да ви ги покажем такива, каквито не сте ги виждали никога.

1. Хоакин Финикс

Този клип е взет от епизод от 1989 г. на „Супермомчето“. На него може да видите младия Хоакин с дълга руса коса. Днес той е номиниран за най-добър актьор за филма „Учителят“.

2. Томи Лий Джоунс

Тук Томи участва като полицай в реклама на японската компания Suntory. Днес той е номиниран за най-добра поддържаща мъжка роля за „Линкълн“.

3. Робърт де Ниро

През 1970 г. Робърт де Ниро участва в реклама на автомобила AMC Ambassador. Днес той е номиниран за най-добра поддържаща мъжка роля за „Наръчник на оптимиста“.

4. Дженифър Лорънс

Нека видеото говори само за себе си. Днес Дженифър е номинирана за най-добра актриса за „Наръчник на оптимиста“.

5. Брадли Купър

Брадли като втора година студент в актьорското училище разговаря с Шон Пен през далечната 1999 г. Днес той е номиниран за най-добър актьор за „Наръчник на оптимиста“.

6. Алън Аркън

Аркин в ролята на пуерторикански вдовец във филма Popi от 1969 г. Днес той е номиниран за най-добра поддържаща мъжка роля за „Арго“.

7. Хю Джакман

Джакман в реклама на студен чай, допълнена от много танци в Токио. Днес той е номиниран за най-добра поддържаща мъжка роля за „Клетниците“.

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ