Александър Кадиев се завръща в bTV като водещ на ново забавно шоу

Александър Кадиев се завръща в bTV като водещ на ново забавно шоу

Александър Кадиев се завръща в bTV като водещ на ново забавно шоу

След пауза от няколко месеца, актьорът и бивш дългогодишен водещ на предаването "Преди обед" на bTV Александър Кадиев се завръща в ефира на телевизията от 1 януари догодина. Той ще води ново забавно шоу под името "Кой да знае", следващо концепцията на тв куиз, което ще се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 ч. 

Кадиев ще задава любопитни и забавни въпроси на два отбора, ръководени от актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Във всеки отделен епизод двамата капитани ще разчитат на подкрепа в лицето на една популярна личност, с която ще се борят докрай не просто да вземат победата, но и събраната парична сума в предаването да отиде при публиката, която подкрепя именно тях.

 „Кой да знае?“ е формат на британската компания Fremantle, с която от bTV обещават позитивно и свежо начало на новата година. Всеки ден от тях зрителите и участници ще научават нещо ново или ще си обясняват факти, за които никога не са се замисляли. Нестандартният подход ще бъде прилаган и при отговорите, които ще бъдат илюстрирани с кратък обяснителен клип или с визуализация в студиото. Отговорите на въпросите ще са определящи за динамиката, забавлението и напрежението, с които от телевизията очакват да събират цялото семейство пред малкия екран.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ