Samsung разработва мрежа от мобилни приложения за деца

Samsung разработва мрежа от мобилни приложения за деца

Samsung разработва мрежа от мобилни приложения за деца

Samsung и Fingerprint са сключили сделка, чиято цел е създаването на мрежа от мобилни приложения за деца за устройствата на корейския производител, съобщава The VentureBeat. Услугата ще предлага безопасни приложения и игри с акцент върху образованието за деца на възраст между 3 и 7 години. Партьорството е голяма подрепа от технологичния гигант за прохождащата в областта на образователните приложения за деца Fingerprint.

Fingerprint ще пригоди мобилните си приложния за избрани устройства на Samsung. Услугата ще дебютира в Югоизточна Азия и Океания през първото тримесечие на 2014 година, предаде „Фокус”. Както и при други продукти на Fingerprint, тя ще предлага безопасна и забавна среда, в която децата да играят и да се учат. Родителите ще могат да създават семейни профили за много деца и ще получават персонализирани доклади за активността им.

Мрежата е част от инициативата на Samsung Kids’Play-and-Learn Content, която е насочена към разработчиците на софтуерни приложения. Със стартирането на инициативата и чрез партньорства с други мрежи се очаква Fingerprint да привлече 50 нови разработчици от 20 държави през следващата година. Компанията очаква 200 нови приложения за игри и 50 интерактивни сюжета през 2014 г.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ