Еврозоната e мишена в реклама на "Файненшъл таймс"

Еврозоната e мишена в реклама на Файненшъл таймс

Еврозоната e мишена в реклама на "Файненшъл таймс"

Последната реклама на британския вестник "Файненшъл таймс" показва 12-те звезди във флага на Европейския съюз като 12 малки жълти патици. В контекста на дълговата криза на Стария континент, илюстрацията представя символите на страните членки като мишени, подобни на тези в игрите със стрелба, където с един истрел се прави опит да бъде елминирана една от тях.

Печатната и онлайн реклама е дело на британската агенция DDB UK, информира campaignlive.co.uk. В нея се казва: "Европейската икономика е на линията за обстрел. Достоверно покритие и анализи". Тя ще се появи в печатното издание на "Файненшъл таймс" и в сайта на вестника.

Джеръми Крейгън, изпълнителен криетив директор на DDB UK коментира: "Това е типично "Файненшъл таймс" изпълнение, което хваща кризата по интелигентен, информативен и остроумен начин". Агенция DDB UK установи традиция да съставя леко провокативни реклами с послание на политическа, икономическа и обществена ангажираност към актуалните проблеми, използвайки мотото "We live in Financial Times".

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ