"Тайм" стана списанието с най-добро дигитално представяне

Тайм стана списанието с най-добро дигитално представяне

Сп. „Тайм“ оглави класация на американските издания с най-високо дигитално IQ, съставена от бизнес училището на Нюйоркския университет „Ленард Стърн“. Проектът с класирането е ръководен от проф. Скот Галоуей, съобщиха американските сайтове за маркетинг и реклама. Той включва 87 списания и поставя оценка на дигиталното им IQ, което измерва качеството на съдържанието им в уеб-сайтовете, дигиталния маркетинг, усилията им в социалните мрежи и присъствието им в устройствата с мобилен интернет.

На сп. „Тайм“ е отредена висока оценка заради уникалния му, успешен поток от съобщения в Twitter, абонамента, коxто обвързва печатното издание с дигиталните му версии в мрежата и iPad, динамиката в страницата му във Facebook и поредицата от приложения, които използва.

На второ място в класацията с най-доброто дигитално представяне на изданията се нарежда сп. People, собственост на Time Inc. След него в списъка влизат Self, Men's Health, Sports Illustrated, New York, GQ, Glamour, Ent. Weekly и Cosmopolitan.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ