5 брандирани подаръка, подходящи за лятото

5 брандирани подаръка, подходящи за лятото

5 брандирани подаръка, подходящи за лятото

Зимните празници и Великден отдавна минаха, както и националните празници в развитите държави. Поводите за подаряване на брандирани подаръци се изчерпват с идването на лятото, а вие така и не подготвихте нищо? Не се притеснявайте! Всъщност това ваше бездействие може да бъде превърнато в маркетинг с много силен ефект, казват авторите в entrepreneur.about.com. Според тях сега, в горещите седмици на лятото, е подходящият момент да се изпращат на клиентите и партньори брандирани подаръци от фирмата, защото:

1.) Никой от конкурентите не подарява и следователно правите повече впечатление.

2.) Има някои вещи, които са особено необходими преди лятната ваканция и ще пропътуват километри в ръцете на получилите ги от вас хора, показвайки надлъж и шир логото и вашата марка.

Кои са те? Тук следва списък на 5 подходящи за подаряване сега брандирани предмета, които се изработват за не повече от 24 часа, не струват много и ще ви помогнат чудесно да се рекламирате. (И не, в списъка няма хавлия.)

1. Рамка за снимки. Този подарък е подходящ за всички месеци на годината и би бил прибран от всеки човек и поставен на видно място в дома му или в офиса, където (с логото ви) ще се вижда от всички. Особено актуален е, защото след летните ваканции хората често посещават фотоателиетата и си изваждат снимки за спомен, който обичат да гледат всеки ден и с които си спомнят за забавните времена на ваканцията. Всеки човек обича да се сеща за лятната почивка и да си мечтае за следващата. Този ваш брандиран подарък ще бъде изцяло асоцииран с положителни емоции.

2. Алуминиева бутилка за течности, подходяща за пътуване. Ако сте решили да вложите в брандирането на този продукт, който съхранява хладна водата, изсипана в него, не забравяйте да го подарите с карабинер, с който ще се закачи на всеки велосипед.

 

 

3. Голяма, спортна пазарска чанта. За шопинг, за плаж. Изберете такава в тъмен цвят и с по-груба форма. Тоест подходяща да се използва както от дамите в спортните им пътувания, така и от мъжете, които през уикенда посещават спортната зала или игрището. И нека дръжката да е с регулиране на дължината. (Има и такива, които са без.) Изберете я с допълнителен джоб с цип за портмоне, портфейл, смартфон или калъф с очила.

4. Одеяло за спане на открито. Едно топло и меко одеялце би било перфектният клиентски подарък за лятото дори за хората, които не са планинари. Изберете го в цвета на вашето лого и предложете лека чанта от плат, в която да се увие.

 

 

5. Издръжлива химикалка. Инструментите за писане са винаги добре приет, традиционен подарък, който не вреди на скромния маркетинг бюджет. Използват се по всяко едно време на годината. През лятото – за да се решават кръстословици. Предложете химикалка, която е издръжлива и не изглежда много претенциозно, но същевременно е качествена.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

ЕС ще отпусне 135 милиона долара на Тунис като част от пакта за миграцията
Майкъл Блумбърг очерта план за наследяване на медийната си империя
Дванадесет страни ще имат допълнителни места в следващия Европейски парламент
Цените на зърнените стоки по световните борси се понижават
Доц. Кунчев: За последния месец има 7 пъти нарастване на заболеваемостта от COVID-19
bTV се разделя с Антон Хекимян
Канада обяви помощ за Украйна за около 480 млн. долара
Бойко Борисов: Шансовете на Антон Хекимян са огромни, може да победи на първи тур
Джейми Даймън: Светът може да не е подготвен за най-лошия сценарий с лихвите на Фед
Денков: Пълното ни интегриране в европейските и евроатлантически структури е основна цел за кабинета
Спад на борсите в Европа на фона на повишената доходност на облигациите*
Финансовото министерство предлага връщане на ДДС от 20% за ресторантьорите
Всеки четвърти българин пропуска годишните профилактични прегледи
Обявен за убит руски адмирал участва в заседание на висши военни
Времето: Есента настъпва, ще бъде слънчево и топло
ЕС отново налага глоба от 400 млн. долара на Intel за злоупотреба с пазарна сила