Publicis Consultants се присъединява към най-голямата пиар верига в Европа, Близкия изток и Африка

Publicis Consultants се присъединява към най-голямата пиар верига в Европа, Близкия изток и Африка

Publicis Consultants се присъединява към най-голямата пиар верига в Европа, Близкия изток и Африка

Една от водещите български агенции за управление на корпоративна и бранд репутация - Publicis Consultants | MARC - се присъединява към най-голямата пиар верига в Европа, Близкия изток и Африка - MSLGROUP. Това съобщават представители на Publicis, която вече ще развива дейността си под името Publicis Consultants MSLGROUP.

MSLGROUP е една от топ четирите по големина пиар мрежи в световен мащаб. Тя е мрежата за стратегически комуникации на третия най-голям комуникационен холдинг в света Publicis Groupe от Франция. Предлага консултантски услуги във всички аспекти на комуникационната стратегия, от потребителския пиар през финансовите комуникации до пъблик афеърс, управлението на репутацията, кризисните комуникации, маркетинга на преживяването и събитийния мениджмънт. С повече от 3500 служители в близо 100 представителства по света, в момента MSLGROUP е най-голямата пиар мрежа в бързоразвиващи се пазари като Китай и Индия, както и в Европа.

"Като пълноправен партньор на MSLGROUP ще имаме възможност да ползваме международен опит и експертиза, а MSLGROUP ще увеличи своето присъствие и ресурси в България“, коментира изпълнителният директор на Publicis Consultants MSLGROUP Николай Неделчев.

"Офисите на MSLGROUP работят с екипа на Publicis Consultants в продължение на няколко години, най-вече в областта на социалните медии. Българската агенция е важна част от нашето портфолио в Централна и Източна Европа, защото много от нашите клиенти все по-често прилагат интегриран комуникационен подход в дейностите си в региона", допълва Себастиан Хейновски, изпълнителен директор на MSLGROUP Полша и ръководител на дейността на веригата в Централна и Източна Европа.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ