Samsung представя най-добрия футболен отбор на планетата (видео)

Южнокорейската компания Samsung Electronics обяви финалния списък на 13-те най-добри футболисти от света, които ще вземат участие в нейната глобалната маркетинг кампания, вдъхновена от фантастиката и футбола, Galaxy 11.

Samsung представя отбор от футболни звезди на име Galaxy 11, начело с Франц Бекенбауер. Според фантастичния сюжет на кампанията, те ще се изправят в решаваща футболна битка с извънземните, за да спасят планетата от тяхното господство. Това ще се случи чрез мач, изигран на виртуално поле, в който „победителят взима всичко”. Разкривана като серия от епизоди през 2014 г., кампанията ще оживее и ще предложи възможности за участие през Samsung Galaxy устройства, онлайн платформи и социални мрежи.

Четириминутно видео с качествата на фантастичен холивудски филм, наречено „Galaxy 11: The Beginning”, показва как играчите са били извикани да се включат в отбора. Можете да го гледате след текста. То бързо събра популярност в мрежата, с 4,5 милиона прегледа само за два дни. Особено популярно е сред футболните фенове.

„Събрали сме „дриймтийм” от най-класните футболисти в целия свят, които ще помогнат на тази история да оживее през разнообразните канали и Galaxy устройства”, посочва Йонгхи Лий, изпълнителен вицепрезидент глобален маркетинг, ИТ и мобилни решения в Samsung Electronics. „Докато (маркетинг) историята се развива, участието на феновете ще става все по-важно за нашата кампания. Ние очакваме с нетърпение да доближим максимално нашите най-страстни привърженици до отбора на Galaxy 11 и историята му чрез серия от предстоящи интерактивни и движени от самите тях инициативи”, казва той. 

Съставът на Galaxy 11 е следният:

Мениджър – Франц Бекенбауер (Германия)
Членове на отбора:

Лионел Меси (Аржентина; Капитан)
Марио Гьоце (Германия)
Оскар дос Сантос (Бразилия)
Ву Лей (Китай)
Стефан Ел Шаарауи (Италия)
Виктор Моузес (Нигерия)
РадамелФалкао (Колумбия)
ЛийЧънг – Йонг (Южна Корея)
ИкерКасияс (Испания)
УейнРууни (Англия)
ЛендънДонован (САЩ)
Александър Кержаков (Русия)
КристианоРоналдо (Португалия)

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ