Вероника е убита по жесток начин, установи аутопсия

Вероника е убита по жесток начин, установи аутопсия

Вероника е убита по жесток начин, установи аутопсия

23-годишната Вероника Здравкова е била убита по жесток начин. Аутопсията на младото момиче е установила, че то е починало вследствие на множество удари по предната и задната част на главата с предмет, подобен на брадва, научи Velikotarnovoutre.

Патолозите обаче са категорични, че върху Вероника не е упражнено сексуално насилие, каквато версия имаше първоначално.

Все още няма информация за часа на убийството, но близки на момичето предполагат, че тялото й е захвърлено на 2 срещу 3 март, след като мястото бе прецизно обходено от униформените, полицейски кучета и водолази предния ден.

Основна версия, по която разследващите работят, е грабеж. Според източници на Velikotarnovoutre на 28 февруари ( вечерта на изчезването) Вероника е получила месечната си работна заплата и в себе си е имала изтеглени пари в наличност. Когато трупът й бил намерен, обаче полицията е установила липса на документи, пари и телефон.

Бившият дългогодишен приятел на Вероника е бил първият основен заподозрян за убийството на момичето. Той е бил задържан и разпитван през цялото време, но вече е освободен. Според негови близки той е в шок от случилото се и отказва контакт с медии.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ