Части от София остават без вода във вторник

Части от София остават без вода във вторник

Части от София ще останат без вода във вторник, съобщиха от „Софийска вода“.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. „Гатьо Шишков” кв. „Кръстова вада”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Асен Йорданов”, ул. „Емилиян Станев”, ул. „Вера Мутафчиева”, ул. „Никола Крушкин – Чолака”, ул. „Мичман Тодор Саев” и ул. „Манфред Вьорнер”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гатьо Шишков” №13 пред ресторант ”Фея”.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарни хидранти по ул. „Проф. Иван Шишманов” кв. „Хаджи Димитър”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : по ул. „Резбарска” от ул. 549 до бул. „Владимир Вазов”, района между ул. „Резбарска”, ул. 549, бул. „Владимир Вазов”, ул. „Васил Кънчев”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Проф. Иван Шишманов” ъгъла с ул. „Теофил Ганев”; ул. „Ангел войвода” пред читалището.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. 565 жк. „Левски” В , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Летоструй”, ул. „Ген. Инзон”, ул. 560, ул. 564, ул. 565.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 565 ъгъла с ул. 564.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на водопроводна и канализационна мрежа по ул. „Ген. Стефан Тошев” кв. „Манастирски ливади”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : по ул. „Мур” от ул. „Боянски възход” до ул. „Родопски извор”, по ул. „Ген. Стефан Тошев” от ул. „Иван Сусанин” до ул. „Мур”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на ул. „Ген. Стефан Тошев”.

Във връзка с монтаж на спирателeн кран на ул. „Брегалница” кв. „Суходол”, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на : по ул. „Стоичко Станиславов” от №26 до №44, ул. „Брегалница”, по ул. „2-ри юни”, от №35 до №48, по ул. „Околовръстен път” от №12 до №19
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „2-ри юни” ъгъла с ул. „Брегалница”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 42 кв. „Лагера”, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на : кв. „Лагера” бл. 42 и бл. 43.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 42 и бл. 43.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 747 кв. „Факултета”, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : по ул. „Месечинка” от ул. „Лиляче” до ул. „Зеленика”, по ул. 747 от ул. „Месечинка” до ул. „Зеленика”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Месечинка” ъгъла с ул. 747.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове и пожарен хидрант на ул. „Тодорини кукли” кв. „Курило”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на

„Софийска вода”, живеещи в района на : ул. „Тодорини кукли”, ул. „Кокиче”, ул. „Циклама”, ул. „Мимоза”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Мимоза” ъгъла с ул. „Циклама”.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ