Нинова: Борисов се самопредлага, но никой не го иска

Нинова: Борисов се самопредлага, но никой не го иска

Нинова: Борисов се самопредлага, но никой не го иска

Борисов се самопредлага, но никой не го иска. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова в личния си профил във Фейсбук.

Коментарът й дойде в отговор на реч на Бойко Борисов пред симпатизанти в Бургас.

В изказването си лидера на ГЕРБ потвърди, че партията веднага ще върне втория мандат и каза, че няма да участва в преговори за третия. Той обаче предложи подкрепа на правителството в оставка, ако внесат законопроект за 100-процентова диверсификация на газовите доставки, с които да се изключат руските доставки.

„Днес Борисов казал, че ако ПП били внесли правителство, все щял да намери трима депутати, които са му верни и да ни подкрепи, за да продължим да управляваме. Този човек не спря да се самопредлага, само и само да се върне във властта“, написа тя.

„Помня как искаше да си подели властта с БСП през 2017г. Отказахме. Сега си измисля удобен параван зад уж евроатлантически съюз с ПП. Отказаха му. Борисов така и не разбра, че никой не го иска. Това, което искаме, е да променим начина, по който той управляваше България. А заедно с него това няма как да стане”, добави Нинова.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ