Трифонов: Признавам си, че локвата на „Капитан Андреево” е моя

Трифонов: Признавам си, че локвата на „Капитан Андреево” е моя

Трифонов: Признавам си, че локвата на „Капитан Андреево” е моя

В нов пост във Фейсбук лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отново се обърна към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков, след като изтекоха 24 часа от "признанието", че е участвал в няколко мафиотски организации - "Ку-ку", "Каналето", "Хъшове", "Шоуто на Слави" и призива към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков да го арестува. В него той прави "ново признание" – че "локвата" на "Капитан Андреево" е негова и прибира 80% от приходите, а 20% оставата за държавата. 

"Господин Рашков, току–що изтекоха 24 часа от моите самопризнания, че съм мафиот и ръководител на организирана престъпна група "Седем-осми". Най-официално дадох информация, че сведения за моята престъпна дейност имат министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова. Те също не са търсени за разпит, за да докажат моите твърдения. Даже още по-лошо - преди те говореха непрекъснато в публичното пространство какъв мафиот съм аз, а сега мълчат. Господин Рашков, това, че не съм извикан за разпит, ме кара да си мисля, че над организираната престъпност в България има чадър, институциите не работят и дори мафиот, който публично си признава, че е мафиот, е оставен да се шляе по улиците на София", пише лидерът на ИТН. 

Посочвайки, че ще предприеме по-сериозен ход, Трифонов пише следното: "Признавам си, че локвата на "Капитан Андреево" е моя. Тя само се води държавна, но моята корумпираност е достигнала такива граници, че аз направо съм я присвоил. Локвата на "Капитан Андреево", през която минават колите, влизащи в България, е по-специална и по-скъпа, защото я доливам редовно с минерална вода и така имам основанията да взимам повече пари. Парите разпределям, както следва – оставям само 20% от таксите на държавата, а 80% прибирам аз", пише още той.

Слави Трифонов отново се обръща към вътрешния министър в оставка: "Господин Рашков, натрупал съм много пари, държа ги кеш вкъщи в "мазътъ". Вече има три палета, мазето е малко, парите се трупат, а Вие не идвате. Ако дойдете да ме арестувате, ще може логично да конфискувате огромната сума пари. Тя ще е абсолютното доказателство за моите престъпления".

"Доказателства за това, че локвата на "Капитан Андреево" е моя, имат следните лица: Иван Христанов – заместник-министър на земеделието, Росен Костурков – депутат от ПП, Кирил Петков – министър-председател в оставка, Лена Бориславова – говорител на кабинета, и Константин Вълков – журналист в "Дарик Радио". Ако лицата, които посочих, бъдат подробно разпитани, те ще дадат ясна и точна информация за моята престъпна дейност на "Капитан Андреево", пише още в поста си лидерът на ИТН.

"Господин Рашков, вие сте стожер на борбата с корупцията и вярвам, че ще обърнете внимание на моя граждански сигнал, който всъщност е самопризнание. Да се свършва веднъж завинаги с тоя Слави Трифонов, та да тръгне тая държава напред", пише Трифонов. Коментарът му завършва с думите: "Слави Трифонов – гузен, но буден гражданин".

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ