Пиар експерти от 4 държави се събират на форум в София

Пиар експерти от 4 държави се събират на форум в София

Пиар експерти от 4 държави се събират на форум в София

За първи път Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) организира регионален ПР форум – Sofia PR Summit, в рамките на годишния ПР конкурс BAPRA Bright Awards.

Първото издание на Sofia PR Summit ще се проведе от 14 ч. утре в столичния Кемпински хотел Зографски. Форумът ще събере на едно място комуникационни експерти от България, Сърбия, Австрия и Белгия, съобщават организаторите. В него специалистите ще споделят добри практики, идеи и актуални възгледи, както и ще обсъдят ключови тенденции в съвременните корпоративни комуникации.

Основният фокус на форума е темата “ПР в социалната ера: тенденции и възможности”. В рамките на събитието ще се проведат два дискусионни панела на тема „ПР и реклама – сътрудничество или разцепление“ и „ПР – бизнес, професия или манипулация“.

Sofia PR Summit се провежда със съдействието на Световния комуникационен форум – Давос.

Лекторите и панелисти, които ще участват, са Андрю Джонсън, управляващ директор и партньор в Havas Public Affairs, Брюксел, който ще говори на тема: “Пъблик афеърс аспекти на ПР-а и употребата на социалните медии в тази област в Брюксел”, Деница Сачева, заместник-председател на Управителния съвет на БАПРА и модератор на панел „ПР – бизнес, професия или манипулация“, Максим Бехар, член на Управителния съвет на БАПРА и модератор на панел „ПР и реклама – сътрудничество или разцепление“, Юрген Ганголи, член на Управителния съвет на Австрийската ПР асоциация (PRVA) и управляващ директор на австрийската ПР агенция The Skills Group, филиал на FleishmanHillard International Communications, Срба Йованович (Srba Jovanovic), управител на Action Global Communications, Сърбия, Мая Герасимова, маркетинг директор, Девин АД, България, Теодора Борисова, мениджър „Пъблик афеърс“, Солвей България, Милин Джалалиев, управител в Saatchi&Saachti, България, и Мартин Милиев, мениджър „Проекти“ в Персептика, България.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ