Личният готвач на Барак Обама беше намерен мъртъв в езеро

Личният готвач на Барак Обама беше намерен мъртъв в езеро

Личният готвач на бившия американски президент Барак Обама  - Тафари Кембъл е бил открит мъртъв в езеро на остров Мартас - Ванярд в щата Масачузетс. Това съобщи телевизионният канал ABC.

Изданието уточнява, че тялото на 45-годишен готвач е намерено сутринта на 24 юли в езеро в град Едгартаун на дълбочина около 2,5 м и на повече от 30 м от брега. Малко преди това, прочутият кулинар отишъл там, за да практикува една от разновидностите на сърфа – падълборд, но не се върнал.

„Тафари беше член на нашето семейство. Той беше креативен и страстен към готвенето и способността му да обединява хората ”, отбелязаха Барак Обама и съпругата му Мишел в съвместно изявление. Двойката споделя, че си спомня Кембъл като топъл, весел и невероятно мил човек, който е направил живота им малко по-ярък. Журналистите припомниха, че готвачът продължи да работи за семейство Обама дори след края на мандата му като президент. През май градската къща на Обама във Вашингтон беше обявена за продажба за 1,27 милиона долара.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ