Албена Къп с награден фонд от 15 000 лв.

Албена Къп с награден фонд от 15 000 лв.

Албена Къп с награден фонд от 15 000 лв.

15 000 лв. очакват като награден фонд участниците в двата аматьорски турнира за Албена Къп тази година. Състезанията по минифутбол и тенис на маса отново ще съберат тимове и индивидуални представители от цялата страна на състезанията, предвидени в края на следващата седмица - от 9 до 12 юни - в курортен комплекс Албена.

Това е петото издание на турнира, който е уникален със съчетаване на ранна почивка на море, с участие в престижни аматьорски състезания.

Лично футболната легенда Димитър Пенев ще представи участниците и подробности около предстоящите състезания на Пресконференцията във вторник, 31 май, от 11:00 ч. в ИнфоЦентър София2018. Треньор № 1 на миналия век по традиция е патрон на турнира и от край време е сред насърчаващите надпреварите по минифутбол из цялата страна.

Новото тази година е организирането на специална вечер на „Приятелството във футбола“. На нея ще бъдат раздадени 15 от официалните топки, с които ще се играе на започващото на 10 юни във Франция Европейско първенство.

За футболните шампиони на Албена Къп са приготвени 3200 лв., паричните премии са до осмо място. Право на участие имат всички отбори, регистрирали се съобразно утвърдения от организаторите образец на интернет страницата www.albenacup.com и след заплащане на съответната такса. Всеки тим се състои от 8 до 10 състезатели.

За двата спорта отборите и участниците могат да включат в групата си допълнителни придружаващи лица(водачи, треньори, семейства, приятели, фенове и т.н. без участие в състезанията), които ползват настаняване на преференциални цени. В тениса на маса най-добрите ще си разделят общ награден фонд от 3000 лв.

Организаторите от Албена и Турист Спорт Холидейс са се погрижили лятото да започне с много емоции, съчетани с отличните хотели и перфектните спортни съоръжения на комплекса.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ