Григор Димитров: Винаги играя за България!

Григор Димитров: Винаги играя за България!

Григор Димитров: Винаги играя за България!

„Аз съм българин. Винаги подкрепям България, дори с някои от нещата, които мога да правя. Аз винаги играя за България!” Това посочи в ефира на Нова телевизия най-добрият ни тенисист Григор Димитров по повод обвиненията, че се отказа да играе за Купа Дейвис.

По думите му този турнир не съвпада с програмата му. „Аз винаги играя за България. Това, че не играя на този турнир, е съвсем различна тема. Той не си съвпадна с програмата ми. Всеки може да съди какво дължа на България ", посочи Димитров

Той сподели, че винаги му е харесвало да се прибира в родината си, защото това го зарежда. 

Помолен да разкаже как минава един негов ден, той отговори: "Живея в Монако, но не прекарвам много дни вкъщи. На път съм всяка седмица. Няма и три месеца от годината да се събират да съм вкъщи.Ставам 7,00 – 7,30 ч. Обикновено тичам сутрин 20 – 30 мин. Обичам да тичам за тонус. Това е едно добро начало на деня. Следва фитнес около час, а после отивам на корта за два – два и половина часа. Ям всичко. Гледам да внимавам, но не да се вглеждам толкова в детайлите, защото фокусът ми ще се измести в това. По време на турнири ограничавам сладките неща и тежките храни. На закуска, обяд и вечеря винаги имам риба, месо, зеленчуци".

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ