Сестри Стоеви останаха без треньор

Сестри Стоеви останаха без треньор

Сестри Стоеви останаха без треньор

Шампионките в бадминтона от Европейските игри в Баку Габриела и Стефани Стоеви останаха без треньор. Двете сестри най-вероятно ще пътуват сами за турнира от категорията Гран при в Алмере, Холандия.

По-рано Стоеви спечелиха Откритото първенство на България по бадминтон, но наставникът им Гюнтер Хубер така и не се появи в залата.

"Притеснени сме, защото сме свикнали много с него. Гюнтер много ни липсва, но на него му идват в повече нещата, които се случват в нашата федерация и ние много добре го разбираме, защото той влага много време и усилия в нас, а и ни финансира. Така че на един човек, като му дойде лимита, му е нужна почивка и да оправи тези проблеми. Надяваме се, че от следващия турнир всичко ще е наред, той ще седи зад нас и всичко ще бъде изгладено", заявиха пред БНТ сестрите.

До момента треньорът Гюнтер Хубер и момичетата са инвестирали в подготовката си над 20 000 лева, за които са получили уверения от федерацията по бадминтон, че ще им бъдат възстановени. Те чакат парите от септември 2014 г., но все още не са получили нито лев.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ