Какво е общото това лято между крипто, море и яхта?

Какво е общото това лято между крипто, море и яхта?

Какво е общото това лято между крипто, море и яхта?

Крипто революцията е тук и сега! Сега е и времето да се засеят семената на успеха за следващите поколения инвеститори, предприемачи и обществото. Затова и Кибернация решава да създаде второто си крипто събитие и то във форма по-находчива от всякога! Стотици хора вярващи в технологията и виждащи бъдещето през една призма се събират отново, за да обменят опит, идеи, да получат достъп до ценна информация, да установят контакти и да се забавляват.

"Ние сме КиберХора, най-голямата активна общност в България за крипто финанси и блокчейн услуги.", казва Иван Драганов, основател на КиберХора. "Дискутираме и образоваме хора с интерес към криптовалутите, които искат да разберат как да се възползват от водещата рискова инвестиция.", споделя той. 

КиберХора започват през 2020 г и днес помагат на все повече начинаещи инвеститори да се научат да анализират и оценяват потенциала на конкретни криптовалути. Старанието им се простира все по-надалеч, като КиберХора се събират с един млад и амбициозен екип, с които създават първото по рода си крипто събитие на кораб в България - КИБЕРНАЦИЯ Yacht Club. Откриването му ще бъде в GLAMOUR - Beach House в к.к. Свети Влас, където посетителите ще чуят музикални изпълнения и вдъхновяващи лекции от успели в тази сфера хора. В духа на предприемачеството КиберХора ще се опитат да помогнат на 3 български стартъпа, за да бъдат стъпка по-близо към реализирането на своята крипто идея в България. 

Всеки, който се включи в събитието ще разбере повече за Bitcoin, NFT, WEB 3.0. artificial intelligence и как той ще промени блокчейн пространството завинаги, Smart Contracts и какво прави една валути наистина успешна. Ще стане ясно какво място имат те в инвестиционния портфейл, както и как се купуват, съхраняват и как да разпознаваш риска в различните етапи. Участниците ще имат възможност да се срещнат със създатели на успешни NFT проекти, които  ще споделят свое ноу-хау и практични съвети за какво трябва да се внимава. За най-големите късметлии ще има и награди.

Втората част на събитието се пренася на кораба TATTOO, където купонясването продължава и с раздаване на награди – четири цифрен Giveaway за един избраник, а за други екскурзия, networking среда и още много други изненади. Към целите на събитието организаторите добавят ообсъждане на най-важната информация от индустрията в контекста на случващото се в последните месеци, сплотяване на членовете на крипто общността чрез интерактивни предизвикателства.

"Избрахме приятна за сезона локация, която е яхтеното пристанище на к.к. Свети Влас, за да добавим запомняща се и сплотяваща атмосфера", въодушевено допълва Иван и отправя поканата:

Заповядайте на събитието ни на 27 август 2022 (събота), яхтено пристанище Марина Диневи - Свети Влас. Първа част: откриване в GLAMOUR - Beach House от 17:00 ч., втора част: TATTOO PARTY BOAT от 21:00 ч., трета част: Изненада. Билетите може да купите от ТУК.

Първото събитие се проведе през май в EXE CLUB - гр. София. Събраха се над 300 човека, раздадени са над 7500 лв на участници от нашите спонсори, споделят още организаторите. На Киберхора се доверяват утвърдени крипто компании, като NEXO, Altcoins.BG, CRYPTOBORSI, EVEDO, xChange.bg, vEMPIRE, които спонсорират събитието. VIP гости с дългогодишна история в крипто средите, както и известни режисьори, инфлуенсъри,  инвеститори и предприемачи са част от събитието. Киберхора реализират ПЪРВОТО в България крипто парти, livestream в Youtube с обща гледаемост за вечерта от 1200 човека.

Очакваме ви на предстоящото събитие -  КИБЕРНАЦИЯ Yacht Club

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ