Компаниите вече могат да станат бизнес клиенти на ОББ изцяло онлайн

Компаниите вече могат да станат бизнес клиенти на ОББ изцяло онлайн

Компаниите вече могат да станат бизнес клиенти на ОББ изцяло онлайн

Нова платформа дава възможност на юридическите лица да станат клиенти на ОББ без посещение на офис и без хартиени документи.

С новата Дигитална платформа на ОББ за регистрация на бизнес клиенти процесът по регистрация е в няколко лесни стъпки. Платформата предлага два начина за идентификация и подписване с Евротръст или Хардуерен квалифициран електронен подпис (КЕП).

С успешното завършване на онлайн регистрацията, бизнес клиентът открива разплащателна сметка в предпочитана от него валута - лева, евро или щатски долари (без такса за откриване) и получава безплатен достъп до ОББ Онлайн. Също така има възможност и за допълнителен избор на подходящ бизнес пакет и дебитна карта.

„Онлайн регистрацията на бизнес клиенти е нова страница в отношенията с българските компании от всички сегменти. Това е естествено продължение на цялостната ни стратегия за дигитализация и отговаря на изискванията на бизнеса за улеснена, сигурна и изцяло дигитална услуга.“, заяви Десислава Симеонова, изпълнителен директор „МСП банкиране“ в ОББ.

С новата платформа клиентите получават пълно дигитално изживяване: регистрация, активиране на ОББ Онлайн и номиниране на потребители и техните права, транзактиране и заявяване на допълнителни продукти и услуги чрез ОББ Дигитален портал и ОББ портал Търговско финансиране.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ