Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 17 до 23 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 17 до 23 юли

Новата седмица, която е в средата на най-летния месец започва с важни астрологични събития, които ще зададат посоката на един по-дълъг период от време.

  • 17 юли: Новолуние в Рак. Всяко Новолуние предоставя нови шансове, всяко новолуние е  силен момент за нов старт. Ракът е кардинален знак, маркиращ приключване на един етап и поставяне основи на друг. Този факт е подчертан от останалите съпътстващи събития. Седмицата и събитията в нея изискват особено внимание от кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни, Козирог най-вече за родените в третата декада на знаците, които са повлияни от новолунието. Родените в първата декада на знаците ще бъдат повлияни от промяната на знаците на Лунните Възли.
  • 17 юли: Лунните възли ще сменят знаците си малко след Новолунието в Рак. Северният възел преминава в знака Овен, а Южният в знака Везни и ще останат в тези знаци до 11 януари 2025 г. Северният възел е свързан с посоката на колективната енергия. Северен възел в Овен насочва вниманието към индивида, който чрез подобряването на себе си ще може да допринесе за доброто на цялото. Ключът е в „подобряването и усъвършенстването“ на  всеки един от нас. Промяната при Лунните възли обуслява кардинални обрати, смяна на посоката на движение. Фокус ще бъдат изборите и съответните действия, като те трябва да бъдат внимателно обмислени. Марс в Дева ще подпомогне процеса. За да избегнете силните нарушения е необходимо да  взаимодействате със засегнатите страни. Действията ще бъдат подложени на проверката на времето. Вярната посока е свързана с градивност в действията, а  разрушителният, импулсивен стремеж към налагане и доминиране ще има сериозни последствия. Отговорност към действията!
  • 23 юли: Слънцето преминава в знака Лъв. Силен период за почивки, забавления, романтика. Блясъкът се усилва!

ОВЕН

В средата на лятото и още с първия ден от новата седмица животът ви ще придобие нов смисъл. Новолуние в Рак и Северен възел в знака Овен - в следващите 18-19 месеца в живота ви  ще настъпят обрати и промени. Вие ще се превърнете в основен фокус. За да можете да завъртите живота си около себе си е необходимо да направите важни промени и пренастройки на вътрешно ниво. Началото ще постави Новолунието в Рак. В дните около новолунието в Рак напрежението може да се повиши. Активна ще бъде темата свързана със семейството, домът, взаимоотношенията с близки. Погрижете се за стабилността на финансовото си състояние. Ориентирайте се към откриване на нови източници на доходи. Почти в средата на годината се намирате в период на осъществяване и получаване на морално удовлетворение от всички положени дотук усилия. Не бъдете твърде, скромни приемете похвалите, наградите, подкрепата от приятели и авторитети, но най-вече вие самите оценете това, което сте постигнали. През тази седмица ще се радвате на своите лични резултати, на сбъдната мечта или на нови предложения, на заслужена почивка. Ако имате задачи, които не търпят отлагане и са свързани с дома, семейството, отдайте им необходимото внимание, това ще балансира везните във ваша полза. Ако сте настроени на работна вълна, можете да започнете нова дейност или работа.

ТЕЛЕЦ

Новолунието в Рак, с което започва седмицата ще насочи вниманието ви към сигурността и взаимодействието с другите. През последните две години имахте възможност да насочите платната на живота си в нова посока. Едновременно с Новолунието и Лунните възли ще сменят своите знаци. Ако не сте успели да пренаредите пъзела, то в следващите 18-19 месеца чрез обръщане навътре, търсене на смисъл на живота на по-високо ниво, чрез уединение или духовни практики ще пренастроите своя житейски компас. Юпитер в Телец насочва вниманието ви към вашите ценности. Телецът е знак, силно свързан с материята и парите. Чрез фината настройка на ценностите и вътрешно преобръщане ще можете да настроите своите вътрешни везни. Седмицата е силна и благоприятна за провеждане на разговори, научаване на нова информация, обучения с цел разширяване или създаване на нови източници на доходи. За някои от вас това е период, натоварен със служебни пътувания и множество срещи. Други влизат в активен период на почивка. А за тези телци, за които работата е основен фокус, то през тази седмица работният процес ще бъде в максимална степен динамичен, но неочаквани ситуации могат да разклатят спокойното ви съществуване. Време за ново начало за тези, които са готови!

БЛИЗНАЦИ

Магнетични, обаятелни и привлекателни, Венера  и Меркурий в знака Лъв ви даряват с лекота и чар. Въоръжени с дара слово можете да постигнете почти всичко без големи усилия. Новолунието в Рак ще акцентира върху темата, свързана с вашите партньори и отношенията  с тях, разпределянето на финансовите потоци. В същността се намира вашето лично отношение към ценностите, дарбите и талантите, които имате. Бъдете уверени и смело управлявайте своя живот. Поставете ново начало там, където е необходимо. Смяната на знаците на Лунните възли насочва вниманието ви към вашата общност, приятели, мечти и идеали. Отново имате водеща роля. Избягвайте крайни и емоционални решения в дните около Новолунието в Рак. Подредете приоритетите си и действайте според тях. Бъдете разумни, запазете това, което е ценно за вас. Внезапни предложения, свързани с чужбина, пътешествия, решения на съдебни казуси  ще внесат радостно настроение  в края на седмицата.

РАК

Новата седмица започва с Новолуние в Рак. За вас това е мощно ново начало, което поставя начало на новата соларна година. Фокусирайте се върху основните си ценности, желания, мечти и започнете активно действие в съответната посока. В дните около Новолунието в Рак ще бъдете по-емоционални. Едновременно с Новолунието, Лунните възли променят своите знаци. В продължение на осемнадесет-деветнадесет месеца ще бъдат активни процеси свързани с вашата основна дейност. Постигане на баланс между отговорности свързани с работа и семейство.  В голяма степен поредица от събития, които предстоят, изискват промяна в начина ви на живот или необходимост от взимане на кардинални решения свързани с него. Все още нямате необходимата яснота. За да избегнете сериозни загуби е необходимо да се насочите към всичко, което е важно и ценно за вас.

ЛЪВ

Новолуние в Рак, Северен Възел в Овен - това е тенденцията за един дълъг период от време. Всяко начало съдържа в себе си края. Много важно е какво ще сложите върху везните на живота. Доверете се на опита, който сте придобили, следвайте основните си ценности и задвижете живота си в правилната за вас посока. Новолунието в Рак насочва вниманието ви към важна житейска ценност, свързана със семейството и сигурността. Време за размисъл до вашето Новолуние, което е на 16 август. Чрез осъзнаване на вашите духовни ценности ще можете да направите важни житейски промени в следващите 18-19 месеца. Ценностите ви ще се променят, а с тях и вашият житейски мироглед. Планетите в Лъв, Венера и Меркурий  активират любими за вас теми като се започне от почивки, забавления, пътувания до романтични приключения. За мнозина това е заслужена награда. Активен и креативен период за собствениците на  бизнес, творците, политиците. Ако сте започнали нещо ново в началото на месеца сега през тази седмица очаквайте резултатите от него.

ДЕВА

Една част от събитията през тази седмица ще следват основни зададени тенденции. В същото време седмицата още със своето начало  задава нова посока. Новолуние в Рак и Северен Възел в Овен! Всяко новолуние предоставя нови теми, нови възможности и ново начало. В съчетание със Северен Възел в първият знак Овен е знак заактивно ново начало. Значими теми за вас си остават работните ви ангажименти от една страна и семейни задължения и взаимоотношения от друга. Вродената ви акуратност, аналитичност и подреденост ще ви помогне да се справите. От друга страна, отворете се да получите помощ, съдействие, подкрепа. Обикновено вие сте тези, които винаги са готови да се притекат на помощ, но сега бъдете отворени вие самите да получите такава, а тя идва от страна на  авторитетни личности, приятели, колеги, партньори. Новолунието в Рак насочва вниманието ви към вашите приятели, съмишленици към вашите мечти и идеали. В следващият лунен месец ще имате възможност да сбъдвате, създавате, осъществявате. Имайте повече вяра!

ВЕЗНИ

На вас, добронамерени и толерантни представители на зодиака не ви е лесно. Звездната плеяда планети изисква от вас да поставите в блюдата на везните си от една страна вашата работа, а от другата семейството, дома, отговорностите. Едновременно с това е необходима пренастройка на вашите партньорски взаимоотношения. Активират се процеси, започнали преди около 4 години, които ще окажат влияние върху сегашните процеси. Необходимостта от нови избори е на дневен ред. Приоритетите ви така трябва да са подредени, че везната да бъде в абсолютен баланс. Само по този начин и вие самите ще се чувствате комфортно. Начинът ви на живот се променя, а фокусът са вашите партньорски взаимоотношения. Избягвайте конфликтите  и пререканията, но ако дълго време сте били в позиция да отстъпвате и да правите твърде много компромиси, то сега може да внесете равновесие. Седмица за активно ново начало, нови шансове и възможности.

СКОРПИОН

За мнозина представители на знака това е една силна и удовлетворителна седмица. Новолуние в Рак, Северен Възел в Овен и ново начало. Ключовата дума е промяна: в начина на живот, в ежедневието, в работните процеси. През този месец чрез проявлението ще разберете дали се движите във вярната посока. Възможно е към  вас да се потече рога на изобилието чрез увеличаване на финансите, нови придобивки, награди, поощрения.  Носител на печалби могат да бъдат нововъведения във вашия бизнес или започнати нови проекти. Добър период за провеждане на срещи, разговори отстояване на собствени позиции, научаване на нова информация. Заложете на своята интуиция и диалогичност, през тази седмица може да разрешите недоразумения, казуси от минал период. В дните около Новолунието в Рак избягвайте крайните решения взети под влияние на силни емоции. Внимавайте с необмислени разходи или инвестиции. Доверете се на вашата силна интуиция!

СТРЕЛЕЦ

Вие и другите, вашите ценности и приоритети и тези на другите. Себеосъществяване и себереализиране. Новата седмица започва с две ярки астрологични събития: Новолуние в Рак и Северен възел в Овен. Новолунието ще насочи вниманието ви към новото в областта на вашите партньорства и общи финанси. Ако досега сте следвали последователно целта си, то влизате в период на нейното реализиране. През тази седмица всичко е във вашите ръце, смело действайте и осъществявайте. Погрижете се за финансовото си положение, внесете ред и стабилност. Голяма част от времето ви ще бъде ангажирано със  срещи, конструктивни разговори, диалози, които до голяма степен ще определят бъдещите ви цели. За някои представители на знака започва период на пътешествия или почивки. Бъдете щедри към себе си и към другите, живейте като благодетели.

КОЗИРОГ

Търсете душевния мир и комфорт. Започналият период на трансформация при вас продължава, а Новолунието в Рак и Северният възел в Овен ще усилят влиянието му. Новите планетни позиции най-вече на лунните възли ще активират от една страна нови процеси, а от друга връщане на стари ситуации. Намирате се в кръстопътна ситуация! Каквото и да се случва в живота ви необходимо е да насочите внимание към себе си и да поемете основни отговорности към вас самите. Вие сте един от най-отговорните знаци, но дали сте достатъчно отговорни към себе си и към своите потребности?! През тази седмица насочете вниманието към себе си, правете и живейте така, както на вас ви харесва, без да вредите на другите. Ако досега живота ви се е въртял около работа и домашни задължения, сега е време да внесете промяна. Основен източник на напрежение си остават вашите партньорски отношения. Потърсете компромисни решения, внесете баланс и вземете важни решения, свързани с тях.

ВОДОЛЕЙ

Чувствата и емоциите през тази седмица ще ви владеят в максимална степен. Започва време на сериозни обрати и промени. Социалната ви активност ви лишава от време за това, което искате или харесвате. Но от друга страна по този начин и чрез повече усилия и старание от ваша страна ще постигнете по-добри финансови резултати - нещо, което ви е необходимо на този етап. Новолунието  ще постави акцент върху осъзнаването на факта кои са важните и значими хора в живота ви. Период на кулминация свързан с реализиране на цели, насочени към основната ви дейност. Все още продължава напрежението на работното ви място, това могат да бъдат ситуации от миналото, които очакват своето решение. Домът, семейството или отношения с родител също изискват вашето внимание. Внесете равновесие в живота си, изчистете всичко излишно и продължете напред според това, което искате.

РИБИ

Според това как ще преминат дните около Новолунието в Рак ще разберете дали посоката, в която се движите е в синхрон с вашето светоусещане. Почти в средата на годината се намирате в период на осъществяване и получаване на морално удовлетворение от всички положени усилия до тук. Не бъдете твърде скромни, приемете похвалите, наградите, подкрепата от приятели и авторитети, но най-вече вие самите оценете това, което сте постигнали. През тази седмица ще се радвате на своите лични резултати, на сбъдната мечта или на нови предложения, а защо не и на заслужена почивка. Ако имате задачи, които не търпят отлагане и са свързани с дома, семейството, отдайте им необходимото внимание, това ще балансира везните във ваша полза.

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ