Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 септември до 1 октомври

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 септември до 1 октомври

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 септември до 1 октомври

Най-важното астрологично събитие, което ще оцвети седмицата е  Есенното равноденствие и влизането в новия сезон, есента. На 23 септември Слънцето, което е основен източник на енергия и светлина премина в кардиналния знак Везни, знак на хармонията, равновесието, баланса. В продължение на 30 дни основната тема ще бъде свързана с равновесието: търсене на компромисни решения в една или друга област, необходимост от постигане на баланс в противоположни сфери, хармонизиране на взаимоотношения.

Какви промени настъпват с есенното равноденствие?

Есенното равноденствие е един от четирите специални дни в годината. В този ден цялата Природа е в равновесие, денят и нощта се изравняват по своята продължителност, настъпва баланс между тъмнината и светлината, между мъжката и женската енергия, между духовното и материалното, между даването и получаването. Тази хармония превръща деня в един от специалните дни в годината. В този ден човек може да се изкачи чрез осъзнатост на едно ново ниво в своето развитие. Ефектът от есенното равноденствие продължава няколко дни.

Слънцето в знака Везни предоставя възможност за  кардинални промени в различни сфери от живота на зодиакалните знаци. Влиянието на знакът  допълнително е подсилено от Марс, който отговаря за действията, енергията, страстта. Марс във Везни е толерантен, търсещ компромисни решения.  В различни житейски области ще се наложи да се постигне   равновесие, а конфликтите ще бъдат решавани чрез диалогичност и компромиси.

За тези, които имат утвърдени позиции в сферата на основната си дейност, периодът е благоприятен за въвеждането  на подобрения, оптимизиране и преструктуриране на дейността. Всяко начинание, в което е вложена практичност, аналитичност и логичност с цел подобряване на съществуващо и осигуряване на финансова стабилност ще бъде подкрепено от положителни резултати в бъдеще.

Акцент през седмицата ще бъдат взаимоотношенията, търсенето на компромисни решения относно партньорствата лични или делови, уреждане на финансови въпроси, плащания по кредити и задължения, казуси, свързани с наследства, застрахователни дейности, търсене на нови източници на доходи, изясняване на целите за следващи периоди.

На 29 септември предстои Пълнолуние в знака Овен. В дните около пълнолунието (27 септември - 1 октомври), избягвайте импулсивно взети решения, обусловени от крайни емоционални състояния.  

ОВЕН

С преминаването на Слънцето в знака Везни, който е противоположен на знака Овен обстановката и събитията в живота ви рязко ще сменят посоката си. Сцена на действието през следващите 30 дни ще бъдат вашите партньорства, връзки, брак. Периодът, който се активира няма да бъде един от най-спокойните, но с правилните действия ще можете да овладеете ситуацията. Слънцето във Везни ще освети взаимоотношенията с вашите партньори. Имате шанс да подобрите съществуващи партньорства или да създадете нови. Чрез компромисни решения, разяснителни разговори ще можете да постигнете равновесие в нарушени взаимоотношения, а подкрепата на вашите партньори ще ви донесе по-високи доходи. На 29 септември е Пълнолунието в Овен. В дните около Пълнолунието ще  бъдете по-емоционални, не бързайте и не взимайте импулсивни решения. Допълнително влияние ще окажат Лунните възли, които транзитират в знаците Овен и Везни. Вашите взаимоотношения са огледало, което може да ви помогне да промените себе си. Организирайте, подреждайте и създавайте! Промяната при вас започва с изключителна сила, освободете се от  гнева си и дайте път на хармонията r толерантността.

ТЕЛЕЦ

Седмицата е продължение на предходната, но с нови възможности генерирани от прехода на Слънцето в знака Везни. През тази седмица тези от вас, които искат да променят професионалното си поприще, да започнат нова дейност, собствен бизнес могат да се възползват от подкрепящата енергия и да предприемат решителни действия. Меркурий в Дева е носител на силен импулс за тези, които се занимават с творческа дейност, предприемачите, собствениците на бизнес. Делата ви се движат в хармония с целите, които сте си поставили. Слънцето и Марс във Везни в продължение на 30 дни ще акцентират върху темиq свързани с работни процеси, служене и помагане, взаимоотношения с колеги и служители, начин на живот и здраве. Марс внася доза конфликтност и напрежение поради своята природа, но Слънцето във Везни ще ви накара да се погрижите за баланса, спокойствието и равновесие в изброените теми. Лесно можете да хармонизирате средата, в която работите чрез диалогичност, компромисни решения или водене на разговори. Въведете промените, които искате, това ще ви донесе спокойствие и удовлетворение. В друг аспект ако сте насочили енергията си към определена цел и предприемете конкретни действия, ще можете смело да се надявате на успех в бъдеще. За някои от вас периодът на почивка, забавления или основни задължения свързани с деца, продължава. Периодът до Новолунието във Везни (14ти октомври) е времето, когато можете да се подготвите за кардинална промяна в начина си на живот или работен план. Провеждайте разговори, заявявайте себе си и своите потребности и цели, съберете нова информация, за да можете да направите промяна.

БЛИЗНАЦИ

Силна и значима седмица за вас, въздушни представители. Преминаването на Слънцето в знака Везни внася хармония и лекота в живота ви. В предходните два месеца натрупахте доста напрежение,  но от трудностите, с които се сблъскахте излизате по-силни, по-уверени и по-осъзнати. Още през тази седмица ще бъдете възнаградени за търпението и усилията. Слънцето във Везни насочва вниманието ви към едни от най-желаните житейски теми: любов, романтика, забавления, деца, творчество, самостоятелен бизнес. Марс във Везни ви прави енергични и дейни в постигането на резултати. Креативността ви е повишена, а за творческите личности започва един силен и ефективен период. За някои  представители на знака ново запознанство може да премине в романтична любовна история, която ще внесе  положителни промени в живота ви. Ако през миналата седмица сте започнали нещо ново, през тази седмица продължете. Подредете приоритетите си, насочете фокус към стабилизиране на  финансовото си състояние или неговото подобряване. 

РАК

Преминаването на Слънцето в знака Везни внася промени в ежедневието ви. Радвате се на висока социална активност, но е необходимо да насочите ресурс и енергия към една значима тема за Рака - дом и семейство. Възможно е това леко отклоняване на вниманието да  генерира във вас напрежение, Марс също е във Везни. Може положително да използвате енергията като се активизирате и заемете с довършване на започнати ремонтни дейности в дома ви, уреждане на имотни и наследствени въпроси, покупка на дом или  най-общо възможност да си осигурите една здрава опора, която идва от подкрепата и хармоничните отношения с членовете на семейството ви. Една част от вас могат да посветят септември месец на почивка. Тези от вас, при които обстоятелствата го позволяват през тази седмица могат да отделят повече време за уединение или занимания с дейности, които им носят удовлетворение, за творчески планове и проекти. На 29 септември е Пълнолунието в знака Овен, ще бъдете по-емоционални в дните около него избягвайте крайни решения. Фокусирайте се върху делата, които сте започнали и основните ви цели.

ЛЪВ

През тази седмица Слънцето, което премина в знака Везни допълнително ще повлияе позитивно върху събитията, които се активираха в живота ви от миналата седмица. Съвкупността от планети ви предоставя възможността вие да направлявате и насочвате събитията. Това е втората седмица след Новолунието, в която можете да поставите ново начало, да започнете нова дейност. Добро съчетание между планети в три последователни знака: Венера в Лъв, която подчертава вашият чар и влияние върху другите. Меркурий в Дева ви помага да покажете талантите си и най-вече да печелите от тях. Слънце и Марс във Везни в продължение на един месец ще ви помогнат да генерирате идеи, да свързвате хора, да владеете информацията, която достига до вас. Активира се период на промяна на основната ви среда, нови запознанства и нови идеи могат да внесат кардинални промени в работния ви процес. Силен период за собствениците на самостоятелна дейност. Творческите ви способности се засилват, канализирайте ги в посока реализиране на целите, които сте си поставили.

ДЕВА

Предходната седмица ви предостави възможността да поставите ново начало в определена област  от живота си. Увереността ви и желанието за действие ще бъдат водещи и през тази седмица. Все още имате възможност да стартирате нов проект или дейност. Можете да задвижите събитията в посоката, която искате. От 23 септември Слънцето премина в знака Везни и активира важна тема в живота ви, темата свързана с вашите финанси, себеоценката и приоритетите. В продължение на 30 дни имате чудесната възможност да увеличите финансите си като получите  по-добро възнаграждение или чрез реализиране на многобройните възможности, които имате. Уловете тези нови възможности и идеи, които ще ви дадат възможност да проявите  ваш талант. Подредете приоритетите си, действайте според ценностната ви  система, а това поведение ще повиши самочувствието ви.

ВЕЗНИ

Важно събитие за вас, въздушни представители на зодиака: на  23 септември Слънцето премина във вашия знак Везни. Към силата на Слънцето се присъединява и силата на Марс, който е във Везни. В продължение на 30 дни пред вас се  активира един от най-силните периоди в годината. Имате всичко, за да направите промяната, която искате: прилив на енергия, вяра и оптимизъм, увереност, здрав разум и решителност. Ако пред вас стои въпросът да започнете нещо ново, не се колебайте. В противен случай може да изчакате до Новолунието във вашия знак, което е на 14 октомври, тогава ще сте напълно готови, за да направите кардиналната промяна, която искате.  Две сериозни направления в живота ви очакват вашите решения: взаимоотношенията между вас и вашите партньори най-вече в  личен план и отговорности свързани с дома, семейството, родителите или имотни въпроси. Разговаряйте с вашите партньори, различната гледна точка може да ви бъде полезна. Отделете си достатъчно време през тази седмица, свържете се със силата си, довършете започнати процеси и изчистете пътя си от всичко, което вече не ви служи.

СКОРПИОН

Силна седмица, в която ако досега не сте предприели действия към нещо ново, сега можете да го направите. Тези от вас, които търсят промяната и знаят какво искат, е време да се задействат, а за други това е период за внасяне на промени  в съществуващата  дейност чрез нови идеи, нововъведения, нова форма и преструктуриране. Социалната ви активност расте, средата ви на съществуване се променя и хармонизира. Преминаването на Слънцето в знака Везни ще насочи вниманието ви към нови теми. Участието ви в различни социални групи, политическа активност или обществено значими дейности могат да доведат до промяна в посоката или осъществяване на ваша мечта. Нерешени от минал период  ситуации  се активират.  Използвайте контакти, идеи и тенденции, за да направите промяната там, където е необходимо. Пренасочване на енергията към вътрешния свят ще ви донесе нови осъзнавания, а в последствие нови възможности и по-добри резултати. 

СТРЕЛЕЦ

С преминаването на Слънцето в знака Везни обстановката около вас постепенно се хармонизира. И през тази седмица до Пълнолунието в Овен на 29 септември все още можете да се заемете с конкретни действия, насочени  към нови проекти или дейности. Силни, решителни и ентусиазирани сте в посока реализиране на мечта или заемане лидерска позиция в група, организация, колектив. Венера в Лъв, планетата на любовта, приоритетите, парите и ценностната система е подкрепена от Слънцето в знака Везни. Тези астрологични фактори създават благоприятна предпоставка да реализирате поставени цели, да сбъднете ваша мечта. Можете лесно да постигнете това,  което искате, да живеете според ценностите си или така, както ви харесва. Чудесен период да подобрите позициите си във вашата фирма или определена организация. Вашите поддръжници и приятели ви дават своята подкрепа. Това е седмицата, в която можете да получите по-големи резултати вследствие от усилията ви в минал период.

КОЗИРОГ

Постепенно напрежението за някои от вас намалява, а при други процесите, свързани с трансформация продължават. С преминаването на Слънцето в знака Везни, който е кардинален през тази седмица в живота ви е възможно да настъпят промени. През следващите 30 дни Слънцето ще дарява с блясъка си една важна за вас тема - кариера и призвание. В подкрепа на Слънцето е Марс, планетата на действието. Ако подчините действията си на целите, които сте си поставили лесно ще постигнете желания резултат. До голяма степен вие можете да повлияете на процесите. Периодът е благоприятен да подобрите положението си в професията или да заемете по-висока позиция. Създават се подходящи условия за намаляване на конфликтността на работното ви място. В продължение на месец ще имате възможност чрез правилни решения, провеждане на разговори, компромиси  да постигнете баланса, който търсите. Нови предложения, идеи и нови запознанства ще внесат промяна в живота ви.

ВОДОЛЕЙ

Седмицата започва с Луна в знака Водолей и Слънце в знака Везни. Двата знака са в хармония с вашия зодиакален знак. Силни и уверени, лесно можете да направлявате събитията според посоката, която сте избрали. Периодът е благоприятен да насочите вниманието си към по-далечни перспективи на развитие, разширяване  на дейността, да се заемете с планове, свързани с пътешествия в чужбина или довършване на висше образование. Богатият информационен поток ще създаде нови възможности за развитие. С лекота ще разрешите казуси свързани с юридически въпроси или с чуждестранни инвестиции. Добър период за разширяване на дейността, а отключилите се събития ще доведат до  промяна в мирогледа ви. Положително ще ви повлияят разговорите с авторитети, които могат да ви помогнат да подобрите важни за вас взаимоотношения. Към вас се завръща тема от минал период свързана с уреждане на имотни въпроси, взаимоотношения с членове на семейството. Тенденциите са благоприятни за вас.

РИБИ

Процесите, които се активираха от миналата седмица ще се развиват и през тази. От 23 септември с преминаването на Слънцето в знака Везни се активира нова тема, която ще се развива в продължение на един месец. Планетите в знака Везни насочват вниманието ви партньорствата и финансите. В съществуващите партньорства можете да задълбочите взаимоотношенията, да коригирате натрупани грешки, да обедините усилията си към общи цели. Всяко подобряване и хармонизиране на взаимоотношенията ще се отрази положителна на общите ви финанси. Намерете „златната среда“ между вашите интереси и тези на партньорите ви. Периодът е благоприятен за създаване на  нови партньорства. Социалната ви дейност е висока, успехите в областта на кариерното ви развитие продължават. През тази седмица може да  получите награди във вид на финансови придобивки, морални награди за усилия от минал период.

Успешен период на всички!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ