Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 27 февруари до 5 март

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 27 февруари до 5 март

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 27 февруари до 5 март

Седмицата предоставя множество изненади. Тенденциите са зададени от началото на предходната седмица с новолунието в Риби. През тази седмица ще се активират допълнителни, нови и важни събития. Докато Слънцето транзитира в знака Риби енергията е слаба, насочена навътре, но в същото време интуицията е тази, която ще показва вярната посока. Обединяването на мечтите с интуитивното движение лесно могат да доведат до материализиране в действителността.

Цялата седмица е подходяща за стартиране на нови дейности, проекти.

Това е последната седмица от транзита на планетата, отговаряща за материализирането Сатурн в знака Водолей. На 7 март той ще премине в знака Риби. Това преминаване ще се случи в деня на пълнолнолунието, което предоставя нови шансове, свързани с материализиране и придаване на форма на желаното.

През тази седмица към Сатурн във Водолей ще се присъедини в точен съвпад Меркурий във Водолей. Двете планети насочват вниманието към информацията, новаторството в мислите и подхода, креативността и обединяването около общи идеи и каузи. Богатството на информационният подход може да бъде приложено в материалния свят.

До голяма степен събитията ще се развиват според определената посока, но и с елементи на изненада.

През тази седмица ярко присъствие ще има Венера в Овен. Този транзит действа обновяващо и събуждащо. Той придава допълнителна доза страст в желанията. По отношение на паричните потоци са възможни по-високи печалби под влияние на личната инициатива и предприемчивост. Рисковете е добре да бъдат в разумни граници.

Теми на фокус през седмицата са запазването на устойчивите и стабилни структури, въпроси, свързани с финансовата сигурност и други приоритети.

ОВЕН

Силна за вас седмица, в която можете да стартирате нова дейност ако сте готови за нея. Късметът е на ваша страна. Венера, планетата на любовта, парите и взаимоотношенията е в знака Овен. Тя ще направи съвпад с планетата на щастието и късмета Юпитер. Под влияние на тези силни аспектации може да разчитате на силна подкрепа, материализиране на мечтаното, увеличаване на финансовите резултати. Тъй като това е последният месец от вашия годишен цикъл, в който поставяте край на годината е необходимо да отделяте време за анализ, почивка и подготовка за вашето Новолуние в Овен, което е на 21 март. През тази седмица вие можете лесно да владеете и направлявате събитията според желанията си. Важно е да знаете точно какво искате, да се предпазвате от импулсивни решения и прибързани реакции. За някои представители на вашия знак се активира силен период, който ви гарантира успех сред приятели и съмишленици. За лидерите в групи и организации това е ключов момент в избора на нова посока. Сбъдване на мечта или неочаквани положителни събития ще бъдат проводник на положителен заряд. Средата ви на съществуване се променя, а заедно с нея  и приятелският ви кръг. Необходимо е да осъзнаете, че това ще повлияе от една страна на вашите цели, свързани с развитието ви в бъдеще, а от друга страна  може да внесе съществени промени във вашите приоритети и финанси.

ТЕЛЕЦ

 Ако през миналата седмица сте поставили успешно ново начало в една или друга област от живота си, през тази седмица продължете и надграждайте. За тези, които не са успели да го направят текущата седмица предоставя силни шансове за успех в нови начинания. Вашата социална активност продължава да расте, възможно е да се чуствате подкрепени в колектива, в който работите. Получавате силна подкрепа от страна на приятели, покровители, авторитетни личности. Този факт ще ви даде възможност да утвърдите своето място, да защитите интересите си и да повишите доходите си. Положително влияние върху финансовите ви потоци ще окажат вашите усилия от минал период. Седмицата ви предоставя добри възможности да предприемете необходимите стъпки, лична инициатива и да направите положителни преобразувания във финансов аспект. Богатството на информационния поток е носител на възможности, важно е да ги уловите и материализирате. Следвайте вашата силна интуиция, тя ще ви показва посоката на движение.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е силна за вас и ще ви донесе значителен напредък ако насочите енергията си към важните за вас цели и не се  поддавате на силни емоционални колебания. През тази седмица ще постигнете високи резултати във вашата кариера или работа ако обедините силата на мисълта с водещата роля на вътрешния ви глас. Въпреки, че обемът ви от работни ангажименти е огромен, отделете време за изследователска дейност в областта на контактите, общуването и информацията. Богатият информационен поток създава предпоставки за избор на нова посока чрез новите възможности.  През целия месец март вашата работа или кариера ще бъдат основната сфера, в която можете да направите съществени промени, да повлияете или да вложите енергията си. Периодът, през който преминавате ви дарява с изключителни възможности да въздействате върху източниците си на доходи в положителна посока. Това може да бъде и вид подкрепа от страна на влиятелна личност или в резултат на вашите усилия от минал период. Повишената ви инициативност ще доведе до разширяване на влиянието ви. Интуицията ви е силна, тя ще ви покаже вярната посока, а подплатена със знанията, които имате можете да постигнете най-смелите си мечти.

РАК

Месец март е носител на добри възможности за  вас. Процесите на важни промени се активираха още през миналата седмица с новолунието в Риби, което е силно и благотворно за вас. През тази седмица надграждайте, фокусирайте се върху вашите основни цели. Седмицата е благоприятна за нормализиране на партньорски взаимоотношения, водене на разяснителни разговори,  съдебни дела и  подобряване на финансовото ви състояние. В не по-малка степен ще можете да постигнете по-високи резултати в социалното си развитие или да очертаете по-добри перспективи на развитие в бъдеще. Двете планети на щастието и късмета и финансови постижения се срещат в дома на вашата кариера, работа. Ако сте били активни през изминаващия едногодишен период, белязан от пролетното равноденствие, сега ще се радвате на положителни резултати. Можете да повлияете максимално на събитията, но е необходимо да бъдете инициативни и да уловите възможностите, които навлизат в живота ви. Отделете време, за да въведете ред във финансите си и в договорните отношения с партньорите си. През седмицата ще получите благоприятна и неочаквана подкрепа, ново запознанство или човек от миналото ще се появи с предложение, което може да промени посоката ви в бъдеще. В професионално отношение са възможни нови предложения.

ЛЪВ

Силна седмица, в която приливът на енергия и ентусиазъм, съчетани с добра организация ще ви донесат високи резултати в кариерното ви развитие. Това е последната седмица, в която можете да добавите финални щрихи във вашите партньорски отношения в личен и делови аспект. Сатурн до 7 март е в знака Водолей, в продължение на 30 месеца той ви насочваше да развивате стабилни взаимоотношения и да поемете съответните  отговорности.  До голяма степен вашите партньори са носител на промяна и изненади в личен или делови план.  Необходимостта от промяна в живота ви се усилва, а изборът между съществуващо познато положение и неясна визия за бъдещето, също. Водеща тема за повечето от вас може да бъде финансовото ви състояние, на което бихте могли да повлияете в положителна посока. Значителна подкрепа ще получите от страна на влиятелни личности, на лоялни партньори, верни съмишленици и приятели. Планове, свързани с далечни цели или пътешествия допълнително ще ви мотивират и подействат вдъхновяващо.

ДЕВА

Очаква ви силна, наситена с положителни събития седмица. Водещите теми са свързани с партньорски взаимоотношения, работни процеси и финансови постижения. Месец март ви предоставя уникален шанс да направите съществена  промяна във взаимоотношенията си в личен и делови аспект. В зависимост от вашите желания  те могат да преминат на едно ново и по-високо ниво, да ви носи чувство на удовлетворение, щастие и сигурност. Подкрепата, която получавате от страна на вашите партньори, ще подейства стимулиращо и ще увеличи финансовите ви потоци. Ще се радвате на щедри дарове и придобивки. Седмицата предоставя шансове, чрез които можете да внесете съществени структурни промени на работното място. Богатият информационен поток е носител на нови идеи, възможности, партньорства. Възможно е визията ви за вашето бъдеще да претърпи съществени промени. Използвайте енергията градивно като внесете равновесие там, където е необходимо. Определете своите собствени граници и смело заявете  позицията си. Може да превъртите и най-сложната ситуация във ваша полза като проявите повече инициатива и  активно действие.

ВЕЗНИ

Месец март поставя акцент и насочва вниманието ви към вашата професионална реализация, начин на живот и грижа за здравето. Сега е моментът, когато можете да направите съществени преобразования в тези области. Това е период, когато можете да въздействате, да получите позицията, която искате, повишение, разширение на дейността или да смените попрището си. Периодът до 21 март е подходящ да внесете съществени промени в начина си на живот, да се погрижите по-добре за себе си, с цел да постигнете повече равновесие. Равновесието и балансът са определящи за добро здраве. За някои това е период на заслужени награди и повишение. Обновлението в професионалната ви сфера ще повлияе положително на вашите финансови потоци. Ако всичко това не е възможно да стане при съществуващите условия във вашия живот, напълно е възможно да намерите нова професионална реализация.  В повечето случаи това се случва с подкрепата на висшестоящи или благоприятното стечение на обстоятелства. Седмицата е подходяща да поставите ново начало във ваша собствена дейност, да стартирате нов проект. Това ваше действие ще окаже положително влияние върху живота ви в бъдеще. Ще получите силна подкрепа от вашите партньори. Подобряване на личните взаимоотношения, а ако сте сами, може да срещнете любовта.

СКОРПИОН

Социалната ви активност е висока, откриват се невероятни възможности пред вас свързани с реализиране на вашите  потенциали. Разгръщане, материализиране и осъществяване. Периодът е силно подкрепящ ви в областта на творческите дейности или самостоятелният бизнес. Ако в предходната седмица не сте успяли да поставите ново начало, през тази все още имате тази възможност. Общуването и взаимодействието с креативни личности и богатият информационен поток са носители на нови идеи, дейности, проекти. Взаимодействайте максимално с личности, които подкрепят вас или идеите ви. С лекота можете да постигнете всяка ваша цел. Това, което преди време е било само мечта сега е реалност в живота ви. Отпуснете се през тази седмица, доверете се на близките ви хора тези, които ви обичат и подкрепят. При правилно преразпределяне на времето ще имате възможност да се насладите на любимите ви занимания или  романтични увлечения.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки, че транзитът на слънцето в знака Риби може да ви направи по-емоционални, през тази седмица бъдете активни и целеустремени към това, което искате да постигнете или обичате.  Повишената  ви социална активност и работна натовареност ще продължават и през тази седмица. Силният информационен поток прави ежедневието ви наситено с много разговори, водене на преговори, подписване на договори и споразумения, взаимодействие с вашите партньори и изясняване на позиции. Освен кариерното ви развитие, до 21 март важна тема са вашите дом, семейство и взаимоотношения с близките ви. Можете добре да повлияете на дейсности, свързани с благоустройство на дома, покупка на имот, битови въпроси или желание от ваша страна да прекарвате повече време в уюта на домашната среда. Ако ви предстои смяна на местоживеенето или уреждане на имотни въпроси, свързани с покупко-продажба можете да разчитате на повече късмет.

КОЗИРОГ

Процесите през тази седмица ще бъдат продължение на тенденцията, зададена през изминалите седем дни. Месец март активира и насочва  вниманието ви върху информацията, обученията, пътуванията, подписването  на договори и споразумения. Сега е моментът ако имате нарушени взаимоотношения да внесете повече яснота, да трансформирате и повлияете. Информацията е изключително важна в посока положително влияние върху работните ви процеси и подобряване на финансовото ви положение. Въпреки логичния ви ум, добре ще ви се отразят интуитивно взетите решения. Нови контакти и взаимодействия ще внесат допълнително оживление в процесите. Ежедневието ви е натоварено, но и резултатите, които постигате са удовлетворяващи - успешно ще се справите с повишени изисквания към вас, допълнителни задачи или конкуренция. Една сфера, на която трябва да обърнете внимание това са вашите финанси. Движете се в посока стабилизиране и увеличаване на доходите. Ще се наложи да направите компромис между това, което ви харесва и това, което ще повлияе в положителна посока на приходите ви. Ако имате неуредени парични въпроси, постарайте се да ги финализирате. Източник на положителни емоции, подкрепа и любов са членовете на вашето семейство.

ВОДОЛЕЙ

Тенденциите, които възникнаха от началото на миналата седмица  ще продължават да бъдат активни и през тази седмица. Намирате се в отличен период, в който можете да повлияете положително на вашите доходи, да извършите благоприятни промени в дом и семейство и във взаимоотношенията с близките ви. Действия от миналото или положени усилия също ще окажат вид морална или материална подкрепа. Новолунието от  миналата седмица внесе вид обновление в сложните процеси на промяна, през който преминавате. Възможно е да сте сложили край на остарели модели или начин на живот, но в същото време съществува шанс за  нещо ново и различно. Това е последната седмица, в която Сатурн е в знака Водолей. В продължение на 30 месеца бяхте подложени на сериозни уроци от Управителя на съдбата. През тази седмица в зависимост от резултатите ще разберете как ще вземете изпита. Промяната е задействана, важно е вие самите да бъдете активни в тази посока.

РИБИ

Намирате се в един от най-силните периоди от годината. Това е времето, когато задавате тенденциите и посоката за цялата соларна година, активираща се с рождения ви ден. Успехът и късметът са на ваша страна. Имате благоприятен шанс да започнете живота си по един нов начин така, както на вас ви харесва, според най-важните ви цели. Важно е да бъдете активни и инициативни, вие можете да насочвате събитията през седмицата. Сега е времето, когато можете да направите базисни преобразувания в личен и делови план, важно е да знаете какво искате. В добра позиция сте да защитите собствените си  интереси, действайте в посока стабилизиране на тези връзки, които са необходими за вашето развитие или ви носят удовлетворение. Възползвайте се в максимална степен от благоприятната тенденция, начинът е чрез активно действие. Добри възможности за увеличаване на финансовите резултати.

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ